BG online

Vesti

„Igram se i razmišljam“ među najboljim evropskim udžbenicima

„Igram se i razmišljam“ je višenamenski radni materijal namenjen predškolcima koji se bavi osnovnim matematičkim pojmovima, ali istovremeno izlazi u susret i dečjoj potrebi za igrom i pokretom.
Kroz 32 teme dete stiče potrebne matematičke kompetencije koje su mu važne za pripremu za polazak u školu. Novina koju ovaj materijal donosi jeste to što matematički pojmovi nisu dati samo apstraktno, već su povezani sa širim spektrom aktivnosti, kao što su vežbe oblikovanja, vežbe relaksacije, tradicionalne i savremene igre. Na taj način, pored intelektualne radoznalosti, zadovoljena je i dečja potreba za igrom, komunikacijom i telesnim pokretom.
Uz svaku temu ponuđena su i pitanja za razmišljanje, motivacioni tekstovi koji mogu biti pokretač za istraživanje i razgovor, kao i brojni zanimljivi i podsticajni zadaci. Knjiga „IGRAM SE I RAZMIŠLJAM“ ove godine je u užem izboru za nagradu „Najbolji evropski udžbenik“.
Nagrade za najbolji evropski udžbenik dodeljuju Frankfurtski sajam knjiga, Međunarodna asocijacija za istraživanje udžbenika i obrazovnih medija (IARTEM) i Evropsko udruženje izdavača udžbenika (EEPG). Svečano proglašenje pobednika tradicionalno se održava prvog dana Sajma knjiga u Frankufrtu, u prostoru Obrazovnog foruma. Ove godine zbog epidemiološke situacije nagrade će biti dodeljene 20. oktobra 2021 na ceremoniji koja će biti održana preko aplikacije ZOOM.

Knjigu „Igram se i razmišljam“ po ceni od 900 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:

Format: 38 x 28 cm
Broj strana: 64 str.   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Samo ako kuvate znaćete šta jedete (dr Jagoda Jorga) Ne…

  You cannot copy content of this page