BG online

Vesti

I žene znaju IT

Razvojni centar kompanije Majkrosoft u Srbiji poziva sve zainteresovane da se prijave na online događaj „Women know IT“, do sada održavanog pod nazivom “Ženske priče u IT-u”, koji je realizovan u poslednjih 7 godina sa ciljem osnaživanja žena da započnu i razvijaju svoju karijeru u IT industriji. Registrovani učesnici će događaj moći da prate putem Microsoft Teams platforme. Registracije su besplatne i biće otvorene do 27. aprila na sledećem linku
Prilikom ovogodišnjeg virtuelnog događaja učesnici će imati priliku da se upoznaju sa radom inženjerki, ne samo iz Majkrosoft razvojnog centra, već i iz drugih IT kompanija, dobiju informacije iz najnovijih istraživanja na ovu temu, ali i čuju nešto više na temu ličnog i profesionalnog razvoja.
Mina Spasić, Senior Program menadžerka u Razvojnom centru kompanije Majkrosoft u Srbiji održaće centralni govor na temu svoje karijere. Među govornicima na događaju će, između ostalih, biti i Mia Popić, koučing psihološkinja i psihoterapeutkinja, koja će govoriti o istraživanju kojim se bavila u okviru svoje doktorske teze na temu žena liderki, kao i Iva Parađanin, novinarka, urednica Elle Active rubrike u Elle magazinu i autorka podkasta Tampon zona, sa pričom o samopouzdanju i koliku ulogu ono igra kod žena u poslovnom svetu. Događaju, koji će se održati na srpskom, sa obezbeđenim prevodom i na engleski, pridružiće se i softverske inženjerke iz kompanija Nordeus, Nutanix i InterVenture, koje će podeliiti svoja iskustva i izazove sa kojima su se susretale u karijeri.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Šta se dešava kad beba stigne u porodicu? Istraživanja pokazuju…

You cannot copy content of this page