BG online

Hrana & Recepti

Hleb sa semenkama koji se ne mesi

Recept Mirjane Bobić Mojsilović

Ovaj mekan i ukusan hleb se po rečima književnice Mirjane Bobić Mojsilović ne mesi. Odličan je izbor za laganu večeru uz sir, pršutu, masline i kvalitetno vino.
Sastojci:
brašno
suvi kvasac
kašičica šećera
so
semenke
topla voda
Priprema:
Umutiti varjačom vrlo meko testo. U posudu oko testa zaliti maslinovo ulje. Ostaviti da naraste. Što duže raste, bolje je. Peći na papiru.

Iz kuhinje Mirjane Bobić Mojslilović:

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
"Nije svejedno fondacija" kompanije Nectar Kompanija Nectar, lider u preradi…
error: