BG online

Vesti

Hidratacija čistim hijaluronom

Voda je osnovni sastojak tela, neophodna kako bismo mogli da funkcionišemo fizički, ali i psihički. Koža kojoj nedostaje hidratacija postaje suva, bleda, osetljiva i sklona je borama. Postoji nekoliko načina za održavanje hidratacije kože, pre svega unosom dovoljne količine tečnosti, što s obzirom na prebukirane kalendare često nekim ljudima postaje nemoguća misija. Odabirom odgovarajućih proizvoda za negu na brz i efikasan način možemo pružiti koži ono što joj je potrebno.
NIVEA je predstavila Hydra Skin Effect liniju koja pruža dugotrajnu hidrataciju.
Zahvaljujući inovativnoj formulaciji sa čistim hijaluronom [HA] intenzivno hidrira kožu, dok istovremeno poboljšava sposobnost kože da proizvodi hijaluron. Odbrambeni mehanizam kože tako može da se osnaži, a lice postane zategnutije.
Šta je hijaluronska kiselina (HA)?
U pitanju je makromolekul šećera koji se prirodno nalazi u koži i ima izuzetnu sposobnost da zadržava vodu.
– Hijaluronska kiselina koja se nalazi u novoj NIVEA HYDRA SKIN EFFECT liniji dobija se u procesu fermentacije i zato ima visoku čistoću.
Zašto koristimo dugolančanu i kratkolančanu hijaluronsku kiselinu?
Kombinacija ove dve vrste kiseline ima dvostruko dejstvo: dugolančana HA vezuje vodu u gornjim slojevima kože dok kratkolančana HA poboljšava prirodnu sposobnost kože da proizvodi hijaluron.
– Novi NIVEA HYDRA SKIN EFFECT proizvodi za dnevnu i noćnu negu sadrže dugolančanu i kratkolančanu hijaluronsku kiselinu.
Uz NIVEA Hydra Skin Effect dnevnu gel kremu za lice koja je 100 % inspirisana kožom možete uživati u osećaju intentenzivne hidratacije uz osvežavajući miris. NIVEA Hydra Skin Effect noćna gel-krema pruža osećaj regenerisane i nahranjene kože čim se probudite.
NIVEA Hydra Skin Effect hidratantni serum može biti prvi korak u jutarnjoj nezi lica za svež i zdrav sjaj i kožu punu hidratacije pre nanošenja dnevne kreme.
Uz NIVEA Hydra Skin Effect ampule sa čistim hijaluronom uz sedmodnevni tretman u ampulama može se dodatno hidrirati lice, vrat i dekolte.
NIVEA Hydra Skin Effect micelarni gel za čišćenje lica sa čistim hijaluronom i micelarnom tehnologijom, blago, ali efikasno uklanja šminku i nečistoće ne isušujući kožu.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Prijavljivanje do 29.maja Microsoft razvojni centar u Srbiji poziva sve…

You cannot copy content of this page