BG online

Vesti

Film o Vitni Hjuston (trejler)- Više od obične biografije

“I Wanna Dance with Somebody: Film o Vitni Hjuston” u središte priče stavlja muzičku ikonu Vitni Hjuston koju tumači Naomi Aki.


Ovaj film vodi publiku na emotivno i energično putovanje kroz karijeru i muziku Vitni Hjuston. Najnoviji trejler filma “I Wanna Dance with Somebody: Film o Vitni Hjuston” prikazuje dodatne detalje iz Vitnine karijere i privatnog života. Njen otac, Džon Rasel, koji je ujedno bio i njen menadžer, teško je pronalazio ravnotežu između njihovog porodičnog i poslovnog odnosa. Rediteljka Kesi Lemons pažljivo je dočarala i Vitninu vezu sa Bobijem Braunom, sa kojim je imala i porodicu. Međutim, i pored dve dominante muške figure u njenom životu, muzika je obeležila život Vitni Hjuston. Kroz novi trejler se provlači i bezvremenski hit I Will Always Love You iz filma The Bodyguard.
Film šalje poruku da muzika Vitni Hjuston nije znala za granice, a da je pozornica bila jedino mesto gde je uspešno pronalazila sebe i svoju svrhu.
U biografskoj drami “I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston” lik Vitni Hjuston tumači Naomi Aki (Star Wars: The Rise of Skywalker, Lady Macbeth), Stenli Tuči (Spotlight, The Lovely Bones) glumi muzičkog producenta Klajva Dejvisa (Spotlight, The Lovely Bones), a Tamara Tuni (Flight, The Devil’s Advocate) blista u ulozi Vitnine majke Cisi. U ostalim ulogama pojavljuju se Klark Peters, Nafesa Vilijams i Ašton Sanders.
Elton Džon, Fredi Merkuri, Elvis Prisli, Eminem, Selena, Rej Čarls samo su neka od zvučnih imena čiji su se životi pojavili na bioskopskim platnima. Ostvarenje I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston predstavlja više od obične biografije. Od 22. decembra domaća publika biće u prilici da uživa u odličnom soundtrack-u i predivnim kadrovima filma.

 

Pogledajte trejler filma:

 

SHOP

Narcisi- zavodljive, manipulativne, usamljene i prazne osobe

By BGonline / 09/11/2022 / 0 Comments

Mama, tata, zašto se niste razveli?

By BGonline / 04/11/2022 / 0 Comments

Da li antidepresivi utiču na povećanje kilaže, seksualno funkcionisanje i gubitak samopouzdanja?

By BGonline / 15/11/2022 / 0 Comments

Život sa napadima panike

By BGonline / 06/11/2022 / 0 Comments

Život u doba narcisoidnosti, arogantnosti i toksičnosti

By BGonline / 20/11/2022 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Izložba fotografija Eme Bednarž Prva samostalna izložba fotografija Eme Bednarž…

You cannot copy content of this page