BG online

Lični razvoj

Duhovni rast i životni zakoni Lujze Hej

Kako pravilno izgovarati afirmacije?

Učenje i rast su deo evolucije duše, a kad god naučimo nešto novo na taj način  produbljujemo i sopstveno razumevanje života. Čuvena svetska motivatorka Lujza Hej koja je doživela duboku starost sa svojim poštovaocima i čitaocima podelila je brojne tajne njene dugovečnosti i ispunjenog života. Ona je svako svoje jutro počinjala zahvalnošću životu i svemu onom što jeste i što ima. Lujza Hej je u svojoj knjizi “Moć žene” koju je posebno namenila ženama i definisala je kao vodič za uspešan život  jedan deo posvetila afirmacijama za koje je tvrdila da svesno reprogramiraju um da prihvati nove načine života.
-Treba izabrati afirmacije koje će vas osnažiti i govoriti ih uvek u sadašnjem vremenu. Umesto “Ja ću imati” i “Ja želim da budem” recite “Ja imam” i “Ja jesam”. Ako izgovarate afirmacije u budućem vremenu rezultati ostaju u budućnosti, izvan vašeg domašaja- napisala je Lujza u knjizi “Moć žene”.

Duhovni rast

Ona je skrenula pažnju i na to da često mnogi ne izdvajaju dovoljno vremena za rad na sebi jer su tokom dana zauzeti brojnim obavezama. Lujzin savet je da se to može lako promeniti ako sa prijateljima oformimo grupu za duhovni rast i sa njima jedno popodne ili veče nedeljno napravimo spiskove izjava i pomognemo jedni drugima u pisanju afirmacija.
-Učićete jedni od drugih, a kolektivna energija je veoma moćna. Za to su vam potrebni sveska, ogledalo, pakovanje maramica i veliko srce puno ljubavi. Bez obzira na veličinu grupe garantujem vam da će svako od vas upoznati sebe i poboljšati kvalitet svog života- reči su Lujze Hej.
Lujza Hej je verovala da svaka žena treba da ima svoju životnu filozofiju i lične zakone,  kao i ohrabrujuća i posticajna uverenja, a ovo je skup njenih zakona koje je vremenom ustanovila i usvojila u svakodnevnom životu:
Uvek sam bezbedna i božanstvo me štiti
Otkriva mi se sve što treba da znam
Sve što mi treba dolazi mi baš kad treba i gde treba, život je lep i ispunjen ljubavlju
Ja sam voljena i volim
Ja sam zdrava kao dren
Gde god se okrenem, prosperiram
Spremna sam da se menjam i razvijam
U mom svetu sve je dobro

Životni zakoni

Osmislite sopstvene životne zakone. Vaš um je sila koja može da vam povredi telo ili ugrozi okolinu- upozorila je Lujza Hej.
-Čim vam iskrsne problem kažite sebi: “Sve je u redu. Sve što se dešava ima za cilj moje najviše dobro. Iz ove situacije proizaći će samo dobro. Bezbedna sam…”- jedan je od saveta Lujze Hej koja je u svojoj knjizi “Moć žene” otkrila i kako izgleda meditacija za isceljenje, kako vaspitavati decu da vole sebe i zašto je to važno, afirmacije za samopoštovanje, kako poboljšati kvalitet života u trećem dobu i izgraditi finansijski sigurnu budućnost.

Knjigu Lujze Hej “Moć žene” po ceni od 680 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
KAKO ŽIVE NAJDUGOVEČNIJI LJUDI PLANETE? Profesorka, književnica i veliki poznavalac…