BG online

Roditeljstvo

Dnevnik dečijeg odrastanja i ljubavi jedne porodice

Sunce, beba i ja

Dolazak drugog deteta veliki je događaj u svakoj porodici i može biti naročito izazovan za starije dete. Njemu je potrebno mnogo objašnjenja o promenama koje se dešavaju, kao i ohrabrenja da mu neće nedostajati roditeljska ljubav ili pažnja.
Dnevnik zajedničkog odrastanja autorke master psihologa Miljane Prijić „Sunce, beba i ja“ je netipična radosnica u kojoj zajedno rastu jedna beba, njen stariji brat ili sestra i jedno porodično Sunce.
U ovoj radosnici starije dete, samostalno ili uz pomoć roditelja, treba da popunjava predviđena mesta za sebe i za bebu i na taj način sačuva uspomene o zajedničkom odrastanju.
Sve što se ispisuje na stranicama ove knjige, bez obzira na to da li je reč o visini, težini, boji očiju, prvoj reči, prvom koraku ili omiljenoj igri, jesu podaci koji se odnose i na mlađe i na starije dete. Posebno su upečatljivi segmenti u kojima je potrebno opisati događaje iz zajedničkog života bebe i starijeg deteta, poput prvog zimovanja, prvih nestašluka, ali i različitih prilika za trenutke nežnosti.

Posebne porodične priče

Ove dečje minijature, uz druge detalje iz porodičnog života, grupišu se oko centralnog motiva ove knjige – porodičnog Sunca. Na kraju svake celine dete koje popunjava radosnicu pozvano je da nacrta Sunce svoje porodice. Uz dolazak bebe, ali i uz beleženje svih uspomena i dirljivih događaja, otiskivanje stopala i šaka, šaranje i žvrljanje, lepljenje fotografija, maštanje i razne zajedničke projekte, svako naredno nacrtano sunce u ovoj knjizi biće sve veće i sijaće sve jače. Na taj način „Sunce, beba i ja“ postaće ne samo dnevnik dečjeg odrastanja već i dnevnik ljubavi jedne porodice.
Ova radosnica ima brojne ilustracije Marice Kicušić i korice izrađene od mekog materijala.
„Sunce, beba i ja“ je radosnica koja će uključiti celu porodicu u ispisivanje posebne porodične priče. Roditelji i deca je mogu zajedno popunjavati, pa čak i ilustrovati, a kasnije čitati i podsećati se dragocenih porodičnih uspomena.

Knjigu „Sunce, beba i ja“  po ceni od 1500 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Saveti pravoslavnog psihoterapeuta Dok iz godine u godinu raste broj…

  You cannot copy content of this page