fbpx

BG online

Vesti

Dečji dani kulture od 21. do 25. aprila

Izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare organizuju Dečje dane kulture od 21. do 25. Aprila tokom kojih će u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima Lagune i Delfija biti aktuelni veliki popusti na knjige za decu i mlade.
Uz svaku kupovinu Laguninih naslova obezbeđeni su pokloni iznenađenja, a isporuka će biti besplatna za sve online porudžbine na teritoriji Republike Srbije, i važiće samo za naslove i gift program koji su na akciji.
Pred početak Dečjih dana kulture u knjižare stiže knjiga Nila Gejmena „Gusarski gulaš“ – vesela, prava gozba od poeme. Tu je i Gejmenova knjiga „Od i Ledeni Divovi“, čarobna avantura sa predivnim ilustracijama Krisa Ridla o hrabrom vikinškom dečaku i likovima iz nordijske mitologije.Za najmlađe čitaoce tu su i knjige „Perla, leteći jednorog“, „Žirafe ne znaju da plešu“, kao i zbirke priča „Laku noć, deco“ i „Narodne priče i umotvorine za decu” ka oi knjiga „Moj atlas sveta“ koja sadrži zanimljive činjenice o običajima, jezicima, kulturama i prirodi i zanimljivostima o umetnosti, tehnologiji, ekonomiji i sportu.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Važno je ne propustiti jutro Budni u 5 je koncept…
error: