BG online

Vesti

Dečiji dani kulture

Druženje sa piscima, radionice za decu i mlade, pozorišne predstave

Drugog dana Dečijih dana kulture koji se održavaju od 5. do 9.aprila u četvrtak 6. aprila u knjižari Delfi SKC svoju novu knjigu „Anđeo s jednim krilom“ predstaviće Ljiljana Šarac. Promocija počinje u 18 sati. Pored autorke, govoriće i urednik knjige Zoran Penevski, dok će odlomke iz knjige čitati glumica Tamara Tomanović.


Posle knjiga „Dok svetac bdi“ i „Đurđevim stopama“, Ljiljana Šarac je novu knjigu napisala za svoje đake. Glavna junakinja romana „Anđeo s jednim krilom“ je Ružica koja kreće u sedmi razred, bezbrižno odgovara na sve školske obaveze i uživa u druženju sa drugaricom iz odeljenja Ninom. Međutim, nakon povratka sa Zlatibora u Beograd ne sluti da će joj se život potpuno promeniti.
Prijateljstvo i ljubav bližnjih pomažu joj da uspostavi novu ravnotežu, ali će tek domaći zadatak iz domaćinstva podstaći hrabru trinaestogodišnjakinju da se preispita i krene u potragu za svojim korenima. Mali srebrni broš u obliku trube, koji joj je dao Ninin brat Filip, pomoći će joj da istraje na tom putu, sigurna da ima gde i kome da se vrati.

Program Dečijih dana kulture

U petak 7. aprila u knjižari Delfi SKC posetioce očekuje bogat program. U 18 sati počinje 98. tribina Laguninog književnog kluba posvećena svetskom hitu za mlade „Kuća u Ulici Mango“. U 19h Uroš Petrović sprema nezaboravno druženje sa mališanima povodom knjige „Bajke: Prvih sedam“.
U subotu 8. Aprila u 12h Ana Milenković će održati radionicu „Kako nastaje pesma“, a predstaviće i svoju knjigu „Lav i magična slova“. U 13h je mala novinarska radionica za mališane povodom knjiga „Intervjui sa životinjama“ i „Intervjui sa dinosaurusima“ jer svako pitanje je dobro pitanje! U 17h je premijera predstave Dečjeg kulturnog centra „Maštamo sa Desankom Maksimović“ koja je rađena prema romanu „Pradevojčica“. U 18.30h počinje radionica „Kako nastaje strip“ i predstavljanje strip serijala o Hildi.
U subotu 8. aprila u knjižari Laguna u BEO Shopping Centru od 14h svoje knjige potpisivaće Stefan Tićmi, autor bestselera „Ja sam Akiko“ i „Kaput od mahovine“.

Knjigu “Anđeo s jednim krilom” Ljiljane Šarac (699 din + troškovi dostave), “Bajke prvih sedam” Uroša Petrovića (999 din + troškovi dostave), “Kuća u ulici Mango” Sandre Sisneros (499 din + troškovi dostave), “Lav i magična slova” Ane Milenković (1099 din + troškovi dostave), “Ja sam Akiko” (499 din + troškovi dostave) i “Kaput od mahovine” (599 din + troškovi dostave) Stefana Tićmija  možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:
   

  SHOP

  Erotski deo partnerstva

  By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

  Kako neurotični i narcistični roditelji kroje život svojoj deci?

  By BGonline / 05/11/2023 / 0 Comments

  Kako se može “izlečiti” brak?

  By BGonline / 04/11/2023 / 0 Comments

  Izlečite i upoznajte svoje strahove

  By BGonline / 25/11/2023 / 0 Comments

  Nije lako živeti sa depresivnom osobom

  By BGonline / 07/11/2023 / 0 Comments

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Humanitara aukcija Fondacije Humana srca Na prvoj donatorskoj večeri koju…

  You cannot copy content of this page