BG online

Vesti

Beograd u vreme korone

U subotu, 18. decembra 2021. u Galeriji Doma omladine Beograda sa početkom u 18.00 časova biće otvorena izložba fotografija pod nazivom ’’Beograd u vreme korone’’ Dragane Udovičić i Zorane Jevtić koja predstavlja njihovo lično viđenje perioda od marta 2020. do kraja 2021. godine.

Foto: Dragana Udovičić

Prošla godina je promenila sve, zaustavila mnogo toga, odložila, zatvorila. Unela je strah i neizvesnost. Izrodila je neke nove heroje. Pokazala je kako za jedan dan sve može da se preokrene, na globalnom nivou. Izložba „Beograd u vreme korone“, predstavlja viđenje tog teškog perioda pandemije kojom autorke žele da ispričaju priču za koju se nadaju da će uskoro biti iza nas, istovremeno sa ciljem da ona ostane kao dokument jednog vremena.

Foto: Zorana Jevtić

Izložba je realizovana uz podršku Sekretarijata za kulturu Grada Beograda.
Zorana Jevtić diplomirala je fotografiju na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu 2017. godine. Izlagala je na više samostalnih i grupnih izložbi. Živi i radi u Beogradu kao fotoreporter za Adria media group.
Dragana Udovičić diplomirala je filmsku i TV kameru 2014. godine na Akademiji umetnosti u Beogradu. Profesionalno se bavi fotografijom od 2002. Izlagala je na nekoliko grupnih i samostalnih izložbi u Srbiji i inostranstvu.
Izložba traje do 27. decembra 2021.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Um ima beskonačne mogućnosti da osigura dobro zdravlje   Psihoterapeut…

You cannot copy content of this page