BG online

Vesti

Anđelka Prpić u tv seriji “Jedini izlaz”

Od 17.aprila na Superstar TV će početi emitovanje serije “Jedini izlaz” autora Marka Popovića i Darka Nikolića. Serija je nastala iz istoimenog filma, koji je za kratko vreme osvojio bioskopsku publiku. U ovom psihološkom trileru je Anđelka Prpić u glavnoj ulozi. U četrdesetosmominutnim epizodama koje će se emitovati subotom i nedeljom od 21h, uživaće i oni koji su gledali film, budući da će se kroz ovaj format značajno proširiti priča i pojaviti se novi likovi.
Pored Anđelke Prpić, u seriji kao i na filmu igraju: Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović, Vanja Ejdus dok se u novim ulogama pojavljuju i Radoslav Milenković, Miloš Vlalukin, Slobodan Beštić, Nela Mihailović, Aleksandra Janković, Anastasia Mandić, Ana Mandić, Marko Janjić, Dubravko Jovanović i drugi…
Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ. Kod inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke.
Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.

Trejler možete pogledati:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Kao što ne postoji savršen lekar, suprug, prijateljica, ne postoji…

You cannot copy content of this page