BG online

Lični razvoj

Tajna savršenog balansa (Aleksandra i Siniša Ubović)

PORODICA NE SME DA SE ZAPOSTAVI

ubovici2Bračni par Aleksandra i Siniša Ubović zajedno su petnaest godina, imaju dva sina i harmoničan brak. Kao i mnogi parovi, i oni su prolazili uspone i padove, ali i neprekidno radili na ličnom rastu i razvoju. Uprkos svemu, nikad nisu dozvolili da porodica bude žrtva njihovih životnih prekretnica. Koliko god da im svakodnevne obaveze ostavljaju malo vremena za zajedničke trenutke, Aleksandra (life coach trener) i Siniša koji je veoma angažovan kao jedini na Balkanu life coach učitelj po metodi Lujze Hej kažu da čuvaju svoju malu oazu mira, ljubavi, neprocenjive podrške i zajedništva.
– Budući da je svaki naš dan obojen komunikacijom sa velikim brojem ljudi, putovanjima što zbog seminara, što zbog promocija i obuka, trudimo se da kad god smo slobodni i kad nam se ukaže prilika odemo u prirodu sa decom. Priroda uvek na najbolji način oplemenjuje i obnavlja energiju. Kada ste “slobodni umetnik”, ne postoji radno vreme i to je sjajno s jedne strane, ali i postoji mogućnost da se pogube konci i da posao preovlada nad porodicom. Zbog toga nam je vožnja bicikla, šetnja pored reke ili sedenje na našoj divnoj terasi nešto u čemu uživamo. Ada Ciganlija na kojoj često vozimo bicikle sa decom je pravo blago ovog grada i tako divan podsetnik koliko smo blagosloveni životom u ovom našem prelepom Beogradu- kažu Aleksandra i Siniša.

B.Gajić
Foto: Privatna arhiva
Knjige Siniše Ubovića „100% JA“ (cena 599 + troškovi dostave), „Put promene“ (cena 699 + troškovi dostave), „Jači od bola“ (cena 699 + troškovi dostave) i „Moja baba zen budista“ (cena 499 + troškovi dostave) možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Stručnjak za ljubavne odnose i psihoterapeut Deborah Dunn, autorka knjige…

  You cannot copy content of this page