BG online

Vesti

Usporite, volite i zagrlite svoju porodicu

PRIČA O LJUBAVI, RAZLIČITOSTI, PRIHVATANJU SEBE I DRUGIH (PREDSTAVA „DAR“)

Pozorišna predstava “Dar“ naći će se na repertoaru KC Grad u utorak 28.2.2017. godine sa početkom u 21h. ”Dar” prikazuje dečaka Kostu i njegovu porodicu od njegovog rođenja do puberteta. To je priča o ljubavi, različitostima, prihvatanju sebe i drugih.
Kosta je poseban i drugačiji. On ima dar. Naučiće svoju porodicu da ponovo voli, okupiće ih i vratiti pravim vrednostima, a gledaoce podsetiti na smisao postojanja. Kroz ovu predstavu na nesvakidašnji, duhovit i dirljiv način publika će moći da podseti sebe da treba malo usporiti u i gledati više u one do kojih nam je stalo, a koje često uzimamo zdravo za gotovo, računajući da će uvek biti pored nas.
Trenutak je taj koji čini život lepšim i ne treba ga propuštati razmišljajući o prošlosti koju ne možemo da promenimo i brinuti o budućnosti koju ne možemo da predvidimo.
“Dar” daje novu definiciju društveno angažovanog teatra, izaziva buru emocija i rađa suptilne, ali duboke promene u svakom od nas. U ovoj predstavi po tekstu Milene Đorđević, a u režiji Miloša Đorđevića igraju Boba Latinović, Stojan Đordjević, Milan Kovačević, Milena Đorđević, Maja Ranđić i Zorana Bećić/Jelena Ćuruvija.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
NEDOVOLJNO SNA VODI KA BOLESTI (tehnike za uspavljivanje) Marko je…

You cannot copy content of this page