BG online

Vesti

Turistička ponuda Srbije na Sajmu turizma u Beogradu

Turistička Organizacija Srbije poziva sve ljubitelje putovanja i avanture da posete Međunarodni sajam turizma u Beogradu, koji će biti održan od 22. do 25. februara 2024. godine, kao i štand TOS-a u Hali 4 Beogradskog sajma.


Ovaj događaj predstavlja idealnu priliku da otkrijete i raznolikost i lepotu turističke ponude Srbije, od planinskih vrhova, preko manastira i tvrđava, do prijateljskih gradova i netaknute prirode. Bez obzira da li ste avanturista koji traži adrenalin, ljubitelj kulture i istorije ili samo želite opuštajući odmor u prirodi, ovogodišnji Sajam turizma će zadovoljiti sve vaše želje i pružiti vam inspiraciju za nezaboravna putovanja.

Upoznavanje Srbije

Na TOS štandu u Hali 4 posetioci će imati priliku da se upoznaju sa širokim spektrom turističkih destinacija, atrakcija i aktivnosti koje Srbija nudi. Brošure, turističke karte, digitalne prezentacije i interaktivne radionice omogućiće posetiocima da istraže sve što Srbiju čini jedinstvenim i neodoljivim turističkim odredištem.
Program će obuhvatiti niz aktivnosti koje će omogućiti posetiocima da u potpunosti dožive bogatstvo turističke ponude Srbije.

PROGRAM ŠTANDA TOS-a

Četvrtak, 22. Februar

14:00-18:00 časova:
• Fotografija za poneti „SRBIJA. Doživi!“ – digitalna tehnologija u službi promocije turizma
• Promocija brenda Turističke organizacije Srbije
• Edukativne radionice namenjene najmlađim posetiocima sajma
• Promocija Prirodnjačkog centra Svilajnac
• Promocija kampanje “Za zimu se spremi na vreme opremi” Agencije za bezbednost saobraćaja
• Etno kutak izrada ručnih radova i oslikavanja stakla

Petak, 23. februar

10:00-19:00 časova:
• Ponovljene aktivnosti iz četvrtka
• Nastup KUD „Spasovdanski vez“ Drenovac

Subota, 24. februar

10:00-19:00 časova:
• Ponovljene aktivnosti iz prethodnih dana
• Nastup KUD „Spasovdanski vez“ Drenovac

Nedelja, 25. februar

10:00-18:00 časova:
• Ponovljene aktivnosti iz prethodnih dana
• Nastup KUD „Spasovdanski vez“ Drenovac
• Pozivamo sve zainteresovane da posete naš štand i pridruže nam se u otkrivanju lepota Srbije.

Štand Turističke organizacije Srbije ove godine donosi raznovrstan i obogaćen program koji će dodatno očarati posetioce Međunarodnog sajma turizma.
Fokusirajući se na bogatstvo raznolikosti, TOS će predstaviti novu brošuru pod nazivom “Uporišta duhovnosti”, istražujući dubine duše Srbije kroz turistički prizmu.
Na 5 pultova u okviru štanda TOS-a, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa Ministarstvom turizma i omladine, Skijalištima Srbije, Zavodom za zaštitu prirode, Prirodnjačkim centrom Svilajnac, dok će Agencija za bezbednost saobraćaja i Uprava saobraćajne policije predstaviti novu kampanju “Za zimu se spremi i na vreme opremi” koju sprovode u saradnji sa TOS-om na najposećenijim destinacijama u Srbiji.
Jedna od najdragocenijih uspomena sa putovanja je fotografija. Stoga, naš štand će imati posebno mesto rezervisano za “Fotografiju za poneti – SRBIJA. Doživi!”, odakle će posetioci moći da ponesu sa sobom personalizovanu fotografiju sa različitih destinacija u Srbiji uz pomoć tehnologije veštačke inteligencije “Photo Booth”.
Spoj tradicionalne i moderne Srbije biće prikazan kroz etno kutak, gde će umetnice izrađivati etno motive na modnim detaljima, koristeći tehnike tkanja. Takođe, umetnice iz “Crative Glass Lab”-a predstaviće aktivnosti na afirmaciji i revitalizaciji tradicije paraćinskog slikarstva kroz izložbu i radionice na kojima će posetioci moći da nauče tehnike ečovanja i oslikavanja stakla.
U saradnji sa Zavodom za zaštitu prirode, biće organizovane edukativne radionice za najmlađe posetioce sajma. Program Turističke Organizacije Srbije će upotpuniti folklorni ansambl KUD “Spasovdanski vez”, koji će svojim tradicionalnim nošnjama i plesom obogatiti atmosferu sajma i predstaviti srpsku kulturu domaćim i stranim posetiocima.

Foto: BGonline.rs

 

SHOP

Kako izgleda kuhinja u kojoj se ne kuva?

By BGonline / 15/04/2024 / 0 Comments

Tugovanje je cena koju plaćamo jer imamo hrabrosti da volimo ljude (Irvin Jalom)

By BGonline / 04/04/2024 / 0 Comments

Emocionalno nasilje ostavlja trajne psihološke posledice

By BGonline / 11/04/2024 / 0 Comments

Nezadovoljstvo sobom je navika

By BGonline / 29/03/2024 / 0 Comments

Bolest me je osvestila, opametila i mnogo čemu naučila

By BGonline / 07/04/2024 / 0 Comments

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Ženske priče sa Milicom Gacin i Biljanom Gavović „Dobra je…

You cannot copy content of this page