fbpx

BG online

Vesti

Trejler dokumentarnog filma “Gru tu je”

Nakon više od 10 sati razgovora sa više od 40 sagovornika mnogi će biti iznenađeni brojnim detaljima iz života i rada Dalibora Andonova Grua koji je tragično izgubio život u septembru 2019.godine.

Foto: Nebojša Babić

Javnost će uskoro biti obaveštena o konačnom formatu „Gru tu je“ za čiju realizaciju je uloženo i dodatno vreme zbog obrade arhivskog materijala. U filmu ćete videti raritetne snimke koji su svedočanstvo toga kako je beogradska scena išla u korak sa svetom i u najgorim vremenima rata i sankcija.
– Sve što ćete videti, obuhvatiće biografiju, ali i celu jednu eru muzike, priču o duhu Beograda, rađanju rep kulture i razgranavanju scene koja je u najtežim vremenima mogla da parira mnogima na svetskom nivou, po izrazu, zvuku i porukama koje se šalju. Verujemo da će pojedini sagovornici biti iznenađenje mnogima i da će ovaj film zaokružiti priču o Gruu i zacementirati njegov status kao utemeljivača i „tate“ repa. Zahvalni smo svim sagovornicima i učesnicima na strpljenju i verujemo da će svi imati istu poruku kada sve pogledaju – „vredelo je čekati“. I sami smo se iznenadili kada smo videli kakvi su se VHS snimci ipak pronašli na različitim stranama – prašina sa njih je obrisana, pronašli su svoj put do digitalizacije i to će biti završni deo ove slagalice o Gruu – kažu autori dokumentarnog filma Bojan Vinulović i Rennè Miskolci.
Na Gruov rođendan 8. marta objavljen je trejler koji najavljuje mali deo onoga što vas čeka u „Gru tu je“ dokumentarcu https://www.instagram.com/reel/CphegOiu3a5/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D.
Tradicionalno na dan rođenja Grua na Kopaoniku u podne se okupljaju skijaši, borderi povodom memorijalnog spusta u Daliborovo ime, da ga pozdrave sa njegove omiljene staze i da se spuste još jednom za njega, “sa njim”.

 

SHOP

Zen bašta

By BGonline / 06/03/2023 / 0 Comments

Ono što o sebi mislimo postaje naša istina

By BGonline / 01/03/2023 / 0 Comments

Promenite misli- izgubite kilograme

By BGonline / 15/03/2023 / 0 Comments

Zašto je važan digitalni detoks?

By BGonline / 11/03/2023 / 0 Comments

Izazovi roditeljstva u periodu od 6. do 11. godine

By BGonline / 08/03/2023 / 0 Comments

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Deca ne vide i ne razumeju stvari isto kao odrasli…