BG online

Vesti

Trejler dokumentarnog filma “Gru tu je”

Nakon više od 10 sati razgovora sa više od 40 sagovornika mnogi će biti iznenađeni brojnim detaljima iz života i rada Dalibora Andonova Grua koji je tragično izgubio život u septembru 2019.godine.

Foto: Nebojša Babić

Javnost će uskoro biti obaveštena o konačnom formatu “Gru tu je” za čiju realizaciju je uloženo i dodatno vreme zbog obrade arhivskog materijala. U filmu ćete videti raritetne snimke koji su svedočanstvo toga kako je beogradska scena išla u korak sa svetom i u najgorim vremenima rata i sankcija.
– Sve što ćete videti, obuhvatiće biografiju, ali i celu jednu eru muzike, priču o duhu Beograda, rađanju rep kulture i razgranavanju scene koja je u najtežim vremenima mogla da parira mnogima na svetskom nivou, po izrazu, zvuku i porukama koje se šalju. Verujemo da će pojedini sagovornici biti iznenađenje mnogima i da će ovaj film zaokružiti priču o Gruu i zacementirati njegov status kao utemeljivača i “tate” repa. Zahvalni smo svim sagovornicima i učesnicima na strpljenju i verujemo da će svi imati istu poruku kada sve pogledaju – “vredelo je čekati”. I sami smo se iznenadili kada smo videli kakvi su se VHS snimci ipak pronašli na različitim stranama – prašina sa njih je obrisana, pronašli su svoj put do digitalizacije i to će biti završni deo ove slagalice o Gruu – kažu autori dokumentarnog filma Bojan Vinulović i Rennè Miskolci.
Na Gruov rođendan 8. marta objavljen je trejler koji najavljuje mali deo onoga što vas čeka u “Gru tu je” dokumentarcu https://www.instagram.com/reel/CphegOiu3a5/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D.
Tradicionalno na dan rođenja Grua na Kopaoniku u podne se okupljaju skijaši, borderi povodom memorijalnog spusta u Daliborovo ime, da ga pozdrave sa njegove omiljene staze i da se spuste još jednom za njega, “sa njim”.

 

SHOP

Kako izgleda kuhinja u kojoj se ne kuva?

By BGonline / 15/04/2024 / 0 Comments

Tugovanje je cena koju plaćamo jer imamo hrabrosti da volimo ljude (Irvin Jalom)

By BGonline / 04/04/2024 / 0 Comments

Emocionalno nasilje ostavlja trajne psihološke posledice

By BGonline / 11/04/2024 / 0 Comments

Nezadovoljstvo sobom je navika

By BGonline / 29/03/2024 / 0 Comments

Bolest me je osvestila, opametila i mnogo čemu naučila

By BGonline / 07/04/2024 / 0 Comments

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Deca ne vide i ne razumeju stvari isto kao odrasli…

You cannot copy content of this page