fbpx

BG online

Vesti

Telesna psihoterapija- Sluša li um kad telo govori?

Koliko je važno uključiti telo u psihoterapiju? Kako to manifestuje rad na sebi? Koliko način disanja utiče na psihofizičko stanje? Da li meditacija može da pomogne u uspostavljanju sklada? Kako razbiti psihofizičke blokade? Kako prevazići psihosomatske poremećaje? Kako prevazići traume pomoću telesne psihoterapije?
Na tribini „Telesna psihoterapija-Sluša li um kad telo govori?“ koja će biti održana 10.2.2021. od 19h u Domu omladine Beograda saznaćete koliko je istinski lekovita telesna psihoterapija i upoznati se sa brojnim dobrobitima koja ona pruža. O ovoj temi govoriće master kliničke psihologije i sertifikovani telesni psihoterapeut Slađana Đorđević, nosilac je Nacionalnog i Evropskog sertifikata za psihoterapiju
Moderator: Uroš Pavlović, predsednik Asocijacije edukativnih praksi i psihološki savetnik pod supervizijom, trener asertivne komunikacije.
Dom omladine Beograda sprovodi mere propisane od strane nadležnih organa, u cilju suzbijanja cirkulacije koronavirusa. Nošenje zaštitne maske je obavezno na programima DOB, u prostoru postoje dezo-barijere i sredstva za dezinfekciju ruku, vodi se računa o fizičkoj distanci i maksimalnom broju posetilaca u skladu sa propisima.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Savremeni način života, nedovoljno kretanja, neadekvatna ishrana i nedovoljno kretanja…
error: