BG online

Vesti

Tajne avanture kućnih ljubimaca

ŠTA LI RADE KAD NISMO KOD KUĆE?(video)

Pets-plakat„Tajne avanture kućnih ljubimaca“ je dugometražni animirani film, komedija koja prati živote i dogodovštine kućnih ljubimaca o kojima njihovi vlasnici ne znaju mnogo. Na redovnim repertoarima ovaj film biće prikazivan od 11. avgusta u sinhronizovanoj i originalnoj netitlovanoj verziji.
Pravi život jedne užurbane stambene zgrade na Menhetnu počinje kada ekipa na dve noge ode na posao ili u školu. Tada ljubimci s različitim prugama, krznima i perjem počinju svoju osmočasovnu rutinu: druže se jedni s drugima, prepričavaju dogodovštine koje su prošli s njihovim vlasnicima, nabacuju neodoljiv izgled da bi dobili bolje grickalice i gledaju kanal Animal Planet.
Glavni pas u zgradi, Maks (Marko Marković), oštroumni terijer spasen sa ulice koji je ubeđen da je središte univerzuma njegove vlasnice Kejti (Ivana Knežević), doživljava da mu se život okrene naglavačke kada ona kući dovede Djuka (Milan Čučilović), aljkavog i ogromnog mešanca bez trunke znanja o ponašanju prema drugima. Kada se ovaj neočekivani dvojac nađe na opasnim ulicama Njujorka, moraju različitosti da stave na stranu i ujedine se protiv pufnastog, ali prepredenog, zeke po imenu Grudvica (Danijel Sič), koji gradi vojsku ljubimaca koje su napustili njihovi vlasnici i želi da se osveti čovečanstvu… i sve to pre no što se Kejti vrati kući za večeru.

Priča

U srcu Menhetna, ušuškani terijer, Maks, ima idealan odnos sa svojom vlasnicom, Kejti, koja ga je jednom prilikom usvojila. Ali kada Kejti velikog srca u njihov dom ne dovede ogromnog, čupavog mešanca po imenu Djuk, Maks će se silno zapanjiti jer mu Kejti predstavlja Djuka kao njegovog novog brata. Kao vrhunac, Djuk se vrlo brzo odomaćuje i prisvaja Maksove igračke i krevet, pretpostavljajući da će on i njegov novi brat deliti ovako udoban život.
Nesigurni Maks pokušava da zadrži svoju teritoriju, a Djuk – jedan zaista sladak pas koji je svašta preživeo – ne razume Maksovo odbijanje i uznemiren je zato što Maks pokušava da ga se reši. Jedino u šta je Djuk siguran jeste da ne želi da se vrati u kafileriju iz koje se jedva izvukao.
Njihov sukob još više raste na ulicama, pa oni na kraju završe zatvoreni u kombiju zoohigijeničara na putu za kafileriju. Ali kada neodoljivi, ali poremećeni, zeka po imenu Grudvica – koji je i vođa bande bivših ljubimaca koje su napustili vlasnici i koji sebe nazivaju Napuštene životinje – provali u kombi da spasi jednog od svojih, Maks i Djuk koriste priliku da ispregovaraju svoju slobodu.
U zamenu, Grudvica traži da mu služe u njegovoj vojsci Napuštenih životinja, žive s njima u leglu u slivniku i da kuju zaveru protiv ljudi koji su ih napustili.
Kad Grudvica otkrije da Maks i Djuk imaju vlasnicu koju vole i da vode luksuzan život, on potera svoju bandu da ih juri po čitavom Njujorku. Primorani da se oslone na svoje životinjske istinkte da bi preživeli, ova dva toliko različita brata moraju da nađu put kroz urbanu džunglu do svog slatkog doma… i sve to pre no što se Kejti vrati kući.
Kris Meledandri, osnivač i direktor kompanije Illumination Entertainment govori o počecima filma Tajne avanture kućnih ljubimaca:
-Inspiraciju za film su mi bili svi ljubimci koje moja porodica i ja imamo još od mog ranog detinjstva. Odrasli smo s mačkom, psima i pticom, i kad sam postao otac shvatio sam da smo svi u ove ljubimce uložili mnogo osećanja. Kad god bismo se vraćali kući razmišljali smo o radosti na njihovim licima kad nas vide i kako prave neke nestašluke. Shvatili smo da smo se pitali šta oni rade u našem odsustvu.

Likovi

MAKS (Marko Marković) ušuškani mešanac terijera, Maks mora da skupi hrabrost da bi mogao da nađe put do kuće.
DJUK (Milan Čučilović): Ogromni, pufnasti, mešanac koja je Kejt spasila iz kafilerije, Djuk će postati deo Maksove i Kejtine porodice, svidelo se to Maksu ili ne.
GRUDVICA (Danijel Sič): Neodoljivi i poremećeni zeka koji okuplja armiju „Napuštene životinje“ , Grudvica je neverovatno sladak.. i neverovatno lud.
KEJTI (Ivana Knežević): Maksova posvećena vlasnica, spasava svet psa po psa
TIBERIJE (Bojan Lazarov): Usamljeni crvenorepi soko, Tiberije je oštra uma i još oštrijih kandži.
DEKA (Milan Antonić): Stari baset, Deka poznaje grad kao sopstvenu naboranu šapu..
MEL (Ivan Tomić): Optimistični pag koji se lako uzbudi, Mel u sebi krije pravog zavodnika, a spolja se vidimo samo budalastog paga.
BADI (Bane Jevtić): Sarkastični jazavičar, Badi uvek prvi stigne i poslednji odlazi.
KLOI (Jelena Stojiljković): Debelu mačku Kloi smete da uznemiravate samo ako imate hranu.
DIVNA (Milena Živanović): naivna, ali hrabra pomeranka koja je 50% pufna, 110% hrabra, Divna je Maksova tajna obožavateljka.
NORMAN (Slaven Došlo): Zaboravno zamorče, Norman ima mozak veličine graška i želi da koristi samo jednu polovinu.
MALENA: neustrašiva papagaj tigrica, sposobna i vešta
LEONARD: Uobražena pudla, Leonard je ljubimac iz fensi apartmana sa sklonošću prema hard roku.
TATU: Mini prase koje su koristili za vežbu u salonu za tetovažu, sve dok za njega nije ponestalo mesta.
KIDAČ: Ne laje, samo ujeda.
KROKODIL: Grudvicin siledžija
BRADATI ZMAJ: hladnokrvan… doslovce.
ljubimci
Uz svaki kupljeni HAPPY MEAL obrok najmlađe će obradovati jedna od osam igračaka inspirisanih ovim animiranim filmom. Svaka od njih ima karakterističan izgled i izrađena je od materijala koji oslikava njihove posebne karaktere, pa tako svaka figurica pruža različit osećaj pod prstima.

Pogledajte trejler:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
PRIKRIVENE PSIHOLOŠKE IGRE Kako godine prolaze, najčešće opada i kvalitet…

You cannot copy content of this page