BG online

Vesti

Šta se desilo sa Kartin iz Balaševićeve pesme?

NASTAVAK LJUBAVNE PRIČE NA NAXI RADIJU

Pesma Đorđa Balaševića”Oprosti mi Katrin” iz 1978. godine koja govori o ljubavi dvoje mladih nakon što su se upoznali “na stanici u Puli” dobila je svoj nastavak i premijerno su je čuli slušaoci Naxi Radija.
U novoj verziji ove pesme Balašević je odlučio da ispriča priču o tome kako je glavni junak priče o Katrin krenuo put Istre i šta se sve dogodilo nakon druženja u Puli.
Čuveni Panonski mornar za Naxi radio je otkrio da je ova pesma dobila nastavak u susret jednom posebnom koncertu.
-Ova verzija pesme je vrlo ekskluzivna i predstavlja tri pesme spojene u jednu – priču o tome kako su krenuli vozom u Pulu, kako se pojavila Katrin i kako je na kraju Katrin otišla. Ova mala rapsodija napravljena je povodom koncerta u Puli. Tad smo je odsvirali i sumnjam da ćemo je ikad više izvesti, ali tu je ovaj studijski snimak – rekao je Balašević.
Slušaoci Naxi radija imaće priliku da čuju ponovo odsvirana sva tri dela: uvod u priču, već poznatu numeru i njen nastavak, spojene u jedinu desetominutnu verziju koja daje odgovor na pitanje: “Šta se posle desilo sa Katrin?”.
Nove delove pesme možete čuti 27. aprila eksluzivno na Naxi radiju, a celu “rapsodiju o Katrin” kako je Balašević nazvao čućete iste veleri u popularnoj radijskoj emisiji “Dodir noći” voditelja Dejana Avramovića.

Foto: Željka Dimić

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
INTERVIEWING WEEK NA EKONOMSKOM FAKULTETU Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u…

You cannot copy content of this page