fbpx

BG online

Lični razvoj

Šta muškarci ne znaju o ženama?

Vođenje ljubavi počinje iz srca

Ovu knjigu sam napisala za vas i čoveka koga volite- rekla je Barbara de Anđelis, jedan od najuticajnijih vodiča u polju ličnog i duhovnog razvoja u uvodu svoje knjige “”Šta žene žele da muškarci znaju”.
“Koliko sam puta poželela da takva knjiga postoji, onda kad nisam uspela da svoje potrebe prenesem partneru, niti da ga ubedim da situacija među nama može biti lakša, kad sam pokušavala da mu kažem ono što je meni važno, motivišem ga da uradi nešto dobro za nas…”- iskrena je Barbara koja je ovom knjigom uspela da muškarcima približi potrebe i način razmišljanja žena.
“To što nas muškarci vole ne znači da nas poznaju. Oni žive u drugačijem svetu nego mi. Ženski svet njima izgleda misteriozno, zbunjujuće i kontradiktorno”- dodala je Barbara de Anđelis.

Kako biti dobar ljubavnik?

Ovu knjigu je, kako kaže, napisala da bi im olakšala pokušaje da razumeju i shvate žene, da bi postali bolji partneri i saputnici.
Ona je na 400 stranica ispisala brojne savete za NJU i NJEGA baveći se različitim temama, od toga da žene stavljaju ljubav na prvo mesto, imaju potrebu da se pored muškarca osećaju sigurno, ali i emocionalno povezano i cenjeno. Pisala je Barbara i o tome šta izluđuje nju i njega i šta žene žele da muškarci znaju o seksu, kako biti savršen ljubavnik van spavaće sobe.
Ovu knjigu će žene čitati da bi bolje razumele sebe, dok će muškarci čitajući je saznati sve ono što žene osećaju u ljubavi, komunikaciji, seksu i intimnosti- zaključuje Barbara de Anđelis.

Šta žene žele da ONI znaju?

Istinska posvećenost ne podrazumeva prsten ili parče papira ili broj godina koji ste proveli živeći sa partnerom, već podrazumeva način na koji se prema osobi koju volite svakodnevno ophodite- dodala je Barbara.
“Mnogi su muškarci u svom srcu posvećeni svojoj ženi, ali žene uvek tragaju za znacima te posvećenosti i koriste ih kao dokaz da su voljene. Istinska posvećenost u emotivnoj vezi je način ponašanja. Nemojte čekati da uđete u spavaću sobu kako biste počeli da vodite ljubav. Vođenje ljubavi počinje svaki put kad odlučite da obratite pažnju na ženu, da je cenite i budete nežni prema njoj. Iskonsko vođenje ljubavi na taj način počinje iz srca. Kad hranite srce osobe koju obožavate vi stvarate više ljubavi za oboje, a to od vas čini predivnog ljubavnika u najiskrenijem smislu te reči”.

Zašto muškarci manje pričaju?

Jedna od tajni kaže da žene vole da pričaju jer to stvara povezanost, napominje ona u knjizi “Šta žene žele da muškarci znaju”.
“Muškarci ne uživaju u priči kao žene jer su usmereni na cilj i rešenje. Oni ne vole da rade ono u čemu nisu dobri. Muškarac ženinu zainteresovanost o detaljima iz njegovog života pogrešno tumači i kao njen pokusaj da ga ispituje ili zabada nos u njegov privatni život, a navika da s njim delimo detalje svog života mu izgleda kao pokušaj da mu oduzmemo što više vremena umesto da shvati da u oba slučaja želimo da se sa njim povežemo”.

Knjigu “Šta žene žele da muškarci znaju” po ceni od 880 din. + troškovi dostave možete poručiti tel. 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Zaboravite na „baci kosku“, masonsko rukovanje ili bilo kakvo uličarsko…
error: