BG online

Vesti

Škola za pse

Upoznajte svog psa i naučite ga svemu

Praktične vežbe iz bogato ilustrovane i kvalitetno opremljene knjige „Škola za pse“ su podeljene na zasebne delove, korisne su u svakodnevnoj praksi, a istovremeno su jednostavno primenjive. Ako ih pažljivo uradite sa svojim psom on će lako naučiti najvažnije signale i komande.

Pola sekunde

„Ako su različite oblasti mozga kod psa istovremeno aktivne, između njih će nastati povezivanje odnosno asocijacija. Vreme asocijacije iznosi samo pola sekunde što znači da za toliko vremena morate reagovati na ponašanje svog psa. Ako treba da nauči neki signal psu se on mora dati istog trenutka u kojem. Psi uče specifično kontekstu. Za vas to znači da treba da trenirate na različitim mestima i pod različitim uslovima kako bi pas zaista naučio ono što se od njega trži. Ne može se tačno predvideti koje asocijacije će se u različitim situacijama stvoriti u glavi psa.“, napominje autor „Škole za pse“ Vivijan Tebi.
Da bismo istrenirali psa na neko ponašanje motivacija i učenje su veoma važni, a dobra pomoćna sredstva su pohvala i kazna, ističe Vivijn Tebi koji je u knjizi detaljno objasnio kako se uspešno oblikuje ponašanje psa pomoću likera.

Knjigu „Škola za pse“ po ceni od 2035 din. + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Isplačite se i nikad ne potiskujte emocije Imao je četiri…

  You cannot copy content of this page