BG online

Roditeljstvo

Kako podržati dete, sebe i izgraditi odnos pun poverenja?

ROBIN ŠARMA (“SREĆNA PORODICA KALUĐERA KOJI JE PRODAO SVOJ FERARI”)

Robin Šarma u svojoj novoj knjizi “Srećna porodica kaluđera koji je prodao svoj ferari” otkriva kako da pomognete detetu da ostvari svoj pun potencijal, a da pritom dostignete i sopstveni unutrašnji mir.
Čitaoci ove knjige naučiće kako da podele radost življenja sa najbližima i nauče da ih razumeju, ali i kako da usmere svoju decu na putanju velikih snova i nauče ih da ništa nije nedostižno. U ovoj knjizi saznaćete kako da sa članovima porodice izgradite odnos ispunjen poverenjem, koji će se pretvoriti u neraskidivo čvrstu sponu.

Okruženje oblikuje naše razmišljanje

“Propusti mnogo sunca u svoj dom. Ono greje dušu i čini život prijatnijim. Potraži tiho porodično vreme, pogotovo uveče. Većina roditelja ne razmišlja o količini buke u kućnom okruženju iako je to jedan od najvažnijih činilaca u stvaranju spokojnog uma. Okruženje oblikuje razmišljanje. Vaš dom nikako ne može da postane oaza mira ako je televizor stalno uključen, ako se video igre neprestano igraju, a radio stalno svira. Pobrini se da dom bude mirno mesto ako želiš da stvoriš utočište u kom će čitava porodica voleti da provodi vreme. Nauči decu da cene samoću. Ohrabri ih da vode stimulativne razgovore, nadahni ih da posmatraju prekrasne zalaske sunca i sanjaju velike snove…”
(odlomak iz knjige “Srećna porodica kaluđera koji je prodao svoj ferari”)

ROBIN ŠARMA (1965) autor je osam knjiga, od kojih su pet postale svetski bestseleri, objavljeni u preko četrdeset zemalja. Robin je i predavač, spoljni saradnik i konsultant kompanijama kao što su Microsoft, Nike, FedEx, NASA, IBM i mnoge druge. Postao je jedan od svetski najpoznatijih i najpouzdanijih savetnika za personalni i poslovni uspeh.

Knjigu “SREĆNA PORODICA KALUĐERA KOJI JE PRODAO SVOJ FERARI” po ceni od 999 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Ljubav kao emocionalno vezivanje Partnerski odnosi predstavljaju jedno od najvrednijih…

  You cannot copy content of this page