BG online

Vesti

Učite jezik na drugačiji način

U Beogradu ćete teško nači školu koja vam može ponuditi veliki broj opštih i specijalizovanih kurseva kao što to čini centar za edukaciju i prevodilački centar Queen Victoria Education and Translation.
Queen Victoria već devet godina uspešno organizuje nastavu engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog , španskog i srpskog jezika za strance, koji su namenjeni kako đacima, tako i studentima, odraslima i seniorima. Takođe, može se pohvaliti stopostotnim uspehom kandidata koji su pohađali pripremnu nastavu za polaganje međunarodnih ispita.
qv2
Razvili smo jedinstveni metod za učenje stranih jezika, TALK WITH EASE metod, po uzoru na savremene modele učenja stranih jezika u svetu, koji se zasniva na komunativnom pristupu gramatici. Nastava je dinamična, interaktivna, usmerena na podjednako razvijanje svih jezičkih veština, bazirana na prirodnom usvajanju jezika kroz konstantnu izloženost stranom jeziku koji polaznici uče. Ovakav vid učenja se pokazao uspešnijim u odnosu na tradicionalne metode učenja jezika, daje odlične rezultate i napredak je vidljiv kod svih polaznika.
qv3
Queen Victoria se može pohvaliti fantastičnim kolektivom koga čine divni i kreativni ljudi koji svoj posao obožavaju i maksimalno su posvećeni svojim đacima. Svi profesori su diplomirani filolozi sa velikim iskustvom stečenim u zemlji i inostranstvu, koji konstantno unapređuju svoja znanja i nesebično ih dele sa svojim kolegama i đacima. Takođe, nekolicina profesora poseduje CELTA i DELTA sertifikate, čime se retko ko može pohvalitu u našoj zemlji, a neki su i veoma uspešni simultani i konsekutivni prevodioci.
qv1
Ukoliko sebi želite da pružite najbolje, onda se opredelite za Queen Victoria school, jer ćete u ovom centru pronaći kurs kakav ste oduvek želeli, baš po vašoj meri, skrojen s ljubavlju.

QVS-logo-za-post

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
KAKO SAM POTROŠIO SVOJ PRVI MILION Svako od nas muzičara…

You cannot copy content of this page