BG online

Lični razvoj

Psihologija u ljubavnom životu

Kako vaš mozak bira partnere za vas?

Knjige Barbare i Alana Piza pisane su za sve ljubitelje zabavnog, duhovitog i istovremeno mudrog štiva. Ukoliko ne volite preširoko filozofiranje, a uživate u čitanju kvalitetne literature, dela ovog čuvenog autorskog dvojca su pravi izbor za vas.
Osim što ćete pronaći odgovore na mnoga pitanja, otkrićete i korisne, lako primenljive savete.
Kako, koliko i zašto se polovi toliko razlikuju i kako razumeti i prevazići te različitosti, samo su neka od uvek aktuelnih pitanja kojima se autori bave.
„Zašto muškarci ne slušaju, a žene ne tumače mape“ je knjiga posvećena svima koje razlike među polovima zbunjuju, a često i nerviraju. Uz primere iz svakodnevnog života, bračni par Piz objašnjava ozbiljnost i posledice bioloških i socioloških razlika koje utiču na naš život, veze i poslove. Zasnovano na naučnim istraživanjima, ovo štivo daje odgovore na mnoga pitanja: Zašto žene govore mnogo i umeju da opišu svako osećanje, dok muškarcima verbalni opisi emocija nisu jača strana? Zašto su muškarci opsednuti daljinskim upravljačem? Da li žene lošije parkiraju automobil vozeći unazad? Zašto žene uvek primećuju više detalja od muškaraca? Zašto muškarci bolje vide na daljinu? Mnoga objašnjenja su fascinantna, neočekivana, pa čak i neverovatna.

Od ljubavi do seksa

Ako ste u vezi i imate decu, život može da bude zaista divan. Ali, ako ta veza nije dobra ili se loše završi, možete se razboleti ili čak postati samoubilački nastrojeni. Zato je veoma važno da shvatite kako vaš mozak bira partnere za vas. U knjizi „Zašto muškarci žele seks, a žene traže ljubav“ Alan i Barbara Piz fokusirali su se na važan aspekt koji može da bude vrlo frustrirajući – seks. Zasnovana na savremenim istraživanjima širokog spektra, a ne na romantičnim predstavama, mitovima, pričama, astrološkim tumačenjima, ova knjiga objašnjava kako funkcioniše ljudski mozak prilikom izbora partnera. Sjajno štivo koje će vam pomoći da dođete do pravih odgovora na značajna pitanja: Kako ostvariti srećnu vezu? Šta raditi kada nema hemije? Kako se ponašati ako dođe do prevare? Šta uzbuđuje jedan pol, a šta drugi? Prepoznatljivim, neodoljivo duhovitim stilom autori otkrivaju šta je to što muškarci i žene zaista žele.
Alan i Barbara Piz, popularan bračni par koji zajedno piše bestselere o primeni psihologije u ljubavnom životu i poslu, autori su ovih neverovatnih priručnika za bolji i srećniji život.

Knjige Barbare i Alana Piza “Zašto muškarci žele seks, a žene traže ljubav” i “Zašto muškarci ne slušaju, a žene ne tumače mape” po ceni od 799 dinara + ptt troškovi (cena za jednu knjigu) možete poručiti telefonom 066 060 820 ili putem porudžbenice:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
“Ali on je stvarno otišao. I ja sam čekala, a…
error: