BG online

Ključ za korišćenje zakona privlačenja – Džek Kenfild, D. D. Votkins

Cena: 740.00 din

Vi ste autor sopstvenog života i možete izabrati u kom ćete pravcu poći. Još pre nego što je postao koautor bestselera Melem za dušu, Džek Kenfild se bavio podučavanjem zakona privlačenja i njegovih osnovnih principa. On već više od 30 godina živi u harmoniji s ovim univerzalnim zakonom, a njegov lični uspeh predstavlja dokaz moći ovih principa. U knjizi “Ključ za korišćenje zakona privlačenja” on deli svoje znanje i iskustvo i otkriva oruđa i tehnike neophodne za korišćenje ovog zakona u svakodnevnom životu. Ova knjiga predstavlja jednostavan vodič sa uputstvima kako da koristeći zakon privlačenja kreirate život o kakvom sanjate. Na ovim stranicama autor jasno objašnjava ne samo šta je to što treba da znate već i šta treba da uradite da biste privukli u svoj život ono što želite. On čitaoce korak po korak vodi kroz proces definisanja snova, ciljeva i želja, što će im pomoći da steknete dublje razumeju sebe i otkriju ko su zaista i zašto su ovde.“Univerzum nema izbora; to je jednostavno način na koji stvari funkcionišu. On deluje poput ogledala, odražavajući energiju koju projektujete. Misli i energija koje šaljete univerzumu uvek će vam se vraćati, u ovom ili onom obliku, kroz stvari ili iskustva koja odgovaraju tim mislima i energiji. To je zakon privlačenja na delu u vašem životu.”

Cena: 740 din + troškovi dostave
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM

Kategorija:

Opis

Vi ste autor sopstvenog života i možete izabrati u kom ćete pravcu poći. Još pre nego što je postao koautor bestselera Melem za dušu, Džek Kenfild se bavio podučavanjem zakona privlačenja i njegovih osnovnih principa. On već više od 30 godina živi u harmoniji s ovim univerzalnim zakonom, a njegov lični uspeh predstavlja dokaz moći ovih principa. U knjizi “Ključ za korišćenje zakona privlačenja” on deli svoje znanje i iskustvo i otkriva oruđa i tehnike neophodne za korišćenje ovog zakona u svakodnevnom životu. Ova knjiga predstavlja jednostavan vodič sa uputstvima kako da koristeći zakon privlačenja kreirate život o kakvom sanjate. Na ovim stranicama autor jasno objašnjava ne samo šta je to što treba da znate već i šta treba da uradite da biste privukli u svoj život ono što želite. On čitaoce korak po korak vodi kroz proces definisanja snova, ciljeva i želja, što će im pomoći da steknete dublje razumeju sebe i otkriju ko su zaista i zašto su ovde.
“Univerzum nema izbora; to je jednostavno način na koji stvari funkcionišu. On deluje poput ogledala, odražavajući energiju koju projektujete. Misli i energija koje šaljete univerzumu uvek će vam se vraćati, u ovom ili onom obliku, kroz stvari ili iskustva koja odgovaraju tim mislima i energiji. To je zakon privlačenja na delu u vašem životu.”

Cena: 740 din + troškovi dostave
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ključ za korišćenje zakona privlačenja – Džek Kenfild, D. D. Votkins“

To Top

You cannot copy content of this page