fbpx

BG online

Vesti

Promeni svet tako što ćeš prvo promeniti SEBE

PRAKSA U RUSIJI ZA STUDENTE DO 29 GODINA

Izađi iz svoje sigurne zone i prijavi se za Global Citizen praksu u Rusiji, volontiraj, putuj, izazovi sebe, i doživi nešto što ćeš prepričavati do kraja života!
Global Citizen je program volonterskih praksi koje organizuje AIESEC, najveća svetska studentska organizacija koja pruža svim studentima priliku za lični razvoj. Na ovaj način studenti dobijaju priliku da usavrše strani jezik, iskuse samostalan život u stranoj zemlji i upoznaju druge kulture.praksaRusija
Praksa u insogtranstvu pruža studentima mogućnost da upoznaju Rusiju, oprobaju se u ulozi nastavnika engleskog jezika, organizuju brojne događaje, prezentuju svoju državu i kulturu na raznim radionicama i sve to u jednom od najlepših ruskih gradova. Na samom početku studenti su raspoređeni u timove, nakon čega su organizovani seminari i radionice kako bi ih uputili u projekat. Cilj ove prakse je upoznavanje ruske kulture i znamenitosti, da približavanje svoje kulture. Uz sve to studenti imaju priliku i da radie na sopstvenom razvoju, nauče ili unaprede strane jezike, pomognu drugima i da žive 6 nedelja u nepoznatoj državi sa nepoznatim ljudima.
Za učešće u ovom projektu mogu da konkurišu studenti do 29 godina koji govore engleski jezik, da su komunikativni i otvoreni, a pre svega spremni za ovu priliku koja im se pruža. Praksa traje 6 nedelja, očekivano radno vreme je od 10:00h do 18:00h radnim danima, a vikendom od 12:00 do 20:00.

Prijave i info: http://aiesec.org.rs/studenti/global-citizen/

praksaRusija2

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
OVDE ŽIVE ŽENE KOJE MOLE MUŠKARCE DA IH BIČUJU Jedan…
error: