fbpx

BG online

Lični razvoj

Postanite ono za šta ste predodređeni

Ako zaista želimo da dosegnemo svoj najveći potencijal moramo biti iskreni prema sebi i prihvatiti činjenicu da su naša opravdanja za neaktivnost samo zamaskirani izgovori. Potrebno je da transformišemo svoje postupke iz “treba da uradim” ili “mogao bih da uradim” u “moram da uradim””-kaže Brajan Souza autor knjige “postanite ono za šta ste predodređeni”
-Podstičem vas da uložite vreme u to da ponovo razmotrite sve razloge zbog kojih ste uopšte stvorili svoj san ili cilj. Razmislite o svim neverovatnim stvarima na koje ćete naići ako krenete u akciju i pomislite na sav bol koji će nastati ako ništa ne preduzmete. Pronađite način da nekako ubrzate ono što želite da postignete jer kada nešto odlažemo stvari se nagomilavaju i težina nedelovanja postaje sve veća sve dok naše nade i snovi ne popuste pod pritiskom. Ako ne vodimo računa odlaganje počinje da preuzima kontrolu nad svim segmentima života, od zdravlja do bogatstva i naših veza.
Postoji predivna kineska pesmica koja sažima važnost ove poruke koju je citirao Brajan Souza u knjizi “Postanite ono za šta ste predodređeni”: “Ovaj ovde pravi mrežu, ovaj stoji i priželjkuje. Da li biste se kladili koji će uloviti ribu?”
Ova knjiga nije samo vodič ka uspehu u poslu. Ona je i vodič za uspeh u životu.
Autor se poziva na inspirativne istinite priče običnih ljudi koji su postali junaci time što su prevazišli sve nevolje i do kraja iskoristili sav potencijal svog dara. Svi posedujemo neki dar. Da li ste Vi pronašli svoj?

Knjigu “Postanite ono za šta ste predodređeni” po ceni od 990 din+ troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
“Praštanje vam pomaže da vidite kako vas ljubav nikad nije…
error: