BG online

Roditeljstvo

Popularni autori o svojim magarećim godinama

Dobri duh Branka Ćopića okupio je neke od najboljih domaćih pisaca u jedinstvenu književnu družinu. Pišući o svojim magarećim godinama četrnaest autora sastavilo je zbirku ispunjenu najrazličitijim avanturama, problemima i nevoljama junaka koje drma pubertet, prvi put se zaljubljuju, ne znaju šta će sa sobom pa upadaju u nevolje, odlučuju da pobegnu od kuće i da se nikada, baš nikada više ne vrate u školu.magareceGodine
Kako je to biti omladinac u vreme kad nije bilo kompjutera i mobilnih telefona, a kako je biti tinejdžer u 21. veku? Koliko je sazrevanje kratko, a sećanje dugo? Da li su patnje, radosti, veselja i razočaranja uvek isti ili su se promenili kao i ceo svet i mladost u njemu?
Na put ka književnim odgovorima na zamršena pitanja odrastanja upućuju smešne, nežne, tužne, pronicljive i uvek uzbudljive priče autora koji su se odvažili da s nama podele tajne svog detinjstva. „Orlovi ponovo lete“ kroz priče koje potpisuju Muharem Bazdulj, Marko Vidojković, Mihajlo Pantić, Mirjana Đurđević, Rade Kuzmanović, Miodrag Raičević, Dimitrije Vojnov, Dejan Stojiljković, Dragan Velikić, Zoran Penevski, Ljubica Arsić, Vule Žurić, Dr Nele Karajlić, Vladimir Kecmanović.

Knjigu je priredio Vule Žurić

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
VESELIJI OD SVOJIH TEKSTOVA “Mene teme nalaze, a ne ja njih”-…

You cannot copy content of this page