BG online

Vesti

Podrška mališanima obolelim od raka

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR organizovaće 15. Februara humanitarne skupove na trgovima, u glavnim ulicama i šetalištima u 40 gradova širom Srbije.
Uz prigodne programe i u prisustvu prijatelja, roditelja, volontera i javnih ličnosti, NURDOR će obeležiti ovaj značajan datum i predstaviti novu akciju u sklopu kampanje „I ja se borim!“ – Stare stvari za novu nadu.
Sredstva koja će se prikupiti tokom ove akcije biće namenjena II fazi izgradnje novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Sve informacije o humanitarnoj akciji – Stare stvari za novu nadu – biće  dostupne na zvaničnoj internet stranici udruženja www.nurdor.org
Zajedno sa Marijom Radmanović (Kilibardom) i Ivanom Ivanovićem, tačno u 13 časova biće pušteni baloni podrške za sve mališane koji se leče i u znak sećanja na one male superheroje koji više nisu sa nama.
U Beogradu, centralna manifestacija će biti organizovana 15. februara na Trgu Republike s početkom od 12h.
Osim u Beogradu, tog dana, humanitarne akcije podrške NURDOR će organizovati i u: Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Užicu, Subotici, Kraljevu, Paraćinu, Smederevu, Zrenjaninu, Šapcu, Smederevskoj Palanci, Ivanjici, Požarevcu, Valjevu, Ubu, Lajkovcu, Malom Zvorniku, Rekovcu, Prijepolju, Kladovu, Trsteniku, Rumi, Bačkoj Palanci, Kikindi, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Leskovcu, Pirotu, Aleksincu, Vranju, Prokuplju, Novom Pazaru, Lazarevcu, Vrnjačkoj Banji, Žablju, Lebanu, Surdulici i Boru.
Kampanja „I ja se borim“, koju je udruženje započelo početkom 2016. godine, ima za cilj podizanje svesti javnosti o malignim oboljenjima kod dece i poziv na podršku velikom projektu od nacionalnog značaja – izgradnji novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja pri Klinici za dečje interne bolesti u Nišu.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Glumac Milan Lane Gutović biće ove nedelje ekskluzivni gost emisije…

You cannot copy content of this page