fbpx

BG online

Vesti

Osmeh i suze u jednoj knjizi

Umetnost vožnje po kiši

Duhovita i dirljiva, ali pre svega nežna i jedinstvena, knjiga “Umetnost vožnje po kiši” otkriće vam čuda i apsurde života i izmamiti vam osmeh i suze. Ovaj bestseler Njujork tajmsa prodat je u višemilionskom tiražu širom sveta.
Ova dirljiva priča našla se i na bioskopskim platnima pod istim nazivom.
Kada je reč o vožnji po kiši, najbitnija je ravnoteža. Predviđanje i strpljenje. Važno je biti vlasnik sopstvenog tela. Verovati da je staza produženi deo automobila, da se kiša nadovezuje na stazu, a nebo na kišu. Glavni junak romana “Umetnost vožnje po kiši” je pas Enco, obožava da gleda televiziju, pogotovo dokumentarce. Iako deli ime sa slavnim Ferarijem, fizički uopšte ne liči na njega. Ipak jedno im je zajedničko – obojica obožavaju automobile i brzu vožnju. Zahvaljujući svom vlasniku Deniju, koji mu je kao brat, Enco je upućen u modele automobila, timove, vozače… I dok Deni mašta da postane profesionalni vozač trkačkih automobila, radi kao auto-mehaničar kako bi prehranio porodicu. Zbog nedostatka slobodnog vremena ne može u potpunosti da se posveti trkama, ali pravi je šampion kada je u pitanju vožnja po kiši. Svaka stranica knjige “Umetnost vožnje po kiši” otkriće vam avanture i situacije kroz koje su dva najbolja prijatelja tokom života prošla.
Ovo je roman koji objedinjuje ljubav, tragediju, iskupljenje, opasnost i najvažnije – naratora Enca, psa od kog možemo mnogo naučiti.
Autor knjige koja je osvojila srca čitalaca širom sveta je Gari Stajn, američki autor i filmski producent. U bogatoj karijeri pisca osvojio je i veliki broj književnih i filmskih nagrada. Godine 2001. dobio je dozvolu za vožnju trkačkih automobila u okviru Američkog kluba sportskih automobila i nameravao je da osvoji šampionat 2004. godine. Trkački san morao je da napusti nakon ozbiljne nesreće zbog vožnje po kiši.

Knjigu “Umetnost vožnje po kiši” po ceni od 799 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice: 

 

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
EKV tribute projekat "Deca iz vode" održaće koncert sećanja na…
error: