fbpx

BG online

Vesti

Novogodišnji spektakl svetskih razmera sa Kule Beograd

Osmominutni vatromet i laserski šou

Nekoliko hiljada ljudi na Sava Promenadi dočekalo je 2023. godinu uz Marka Louisa, Jelenu Tomašević i Željka Joksimovića

Foto: Marko Obradović Edge

Senzacionalni pirotehničko-laserski šou sa Kule Beograd i nastupi Jelene Tomašević, Željka Joksimovića i Marka Louisa na Sava Promenadi obeležili su doček nove 2023. godine u Beogradu.
Nakon odbrojavanja poslednjih trenutaka 2022. godine na medija fasadi Kule Beograd, najviše zgrade u Srbiji i regionu, usledio je impresivni vatromet koji je na nebu iznad Save kreirao novogodišnju svetlosnu magiju.
U ukupnom trajanju od čak osam minuta, vatromet je ispaljivan sa 20 spratova Kule Beograd, sa ukupno 180 pozicija, kao i sa 13 pozicija sa novobeogradske obale Save u dužini od 1 km, dok su bajkovite scene proslave „najluđe noći“ na savršen način upotpunili jedinstveni vatropadi sa Starog savskog mosta i Gazele, kao i laserski performans nekoliko desetina lasera, najsavremenijih laserskih glava, bimova i LED strobova koji su proizveli zadivljujućih 10.000 svetlosnih efekata.
Specijalno za ovu priliku, komponovana je i muzika u koju su, osim ritmova karakterističnih za Srbiju, utkane melodije Francuske, Velike Britanije, Kine, Rusije i arapskih zemalja, čime je Beograd čestitao Novu godinu praktično čitavom svetu i pokazao da je oduvek bio kosmopolitski grad.
Koncertom Jelene Tomašević, Željka Joksimovića i Marka Louisa, Sava Promenada opravdala je status novog epicentra gradskih dešavanja.

 

SHOP

Bračna prevara

By BGonline / 01/01/2023 / 0 Comments

Ljubavna idila sa narcisom ima ograničen rok trajanja

By BGonline / 13/01/2023 / 0 Comments

Zašto srce često greši u ljubavi?

By BGonline / 13/01/2023 / 0 Comments

Detoks tela, uma i emocija

By BGonline / 10/01/2023 / 0 Comments

Šta navodi ljude da se osiguraju novcem, imovinom, prijateljskim vezama, bračnim ugovorima, vezuju decu za sebe?

By BGonline / 01/01/2023 / 0 Comments
© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Emocionalna trauma i tektonska promena odnosa Kad pitate ljude šta…