fbpx

BG online

Vesti

Nadmudrite psihopate!

Prepoznajte i preduhitrite skrivene namere manipulatora

Da li se često susrećete sa osobama koje uvek imaju kompliment u rukavu i čine da se osećate dobro? One su šarmantne, harizmatične i manipulativne? Psihopate su upravo takve, a to je ono što ih čini opasnim.
Koristeći isti sistem klasifikacije ponašanja u četiri boje koji je primenio u međunarodnom bestseleru “Okuženi idiotima”, Tomas Erikson u knjizi “Okruženi psihopatama”prikazuje najčešće oblike kontrole koje psihopate koriste da bi uticali na ljude oko sebe.
Budući da se sa manipulacijom susrećemo i kod osoba koje nemaju psihopatske crte karaktera, autor uključuje i praktične tehnike koje će vam pomoći da prepoznate i preduhitrite skrivene namere takvih manipulatora.
Ova knjiga će vam pomoći da razumete sopstveno ponašanje i slabosti i proniknete u tuđe namere i strategije. Saznaćete na koji način možete da se oduprete manipulativnim uticajima kako na radnom mestu, tako i u društvenom životu i porodici.
Nadmudrite psihopate i zaštitite sebe!

Knjigu Tomasa Eriksona “Okruženi psihopatama” po ceni od 899 din.+troškovi dostave možete poručiti tel.066060820 ili putem porudžbenice:   

  Okruženi idiotima – Tomas Erikson

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Kad ubijete odnos u kojem gušite sebe, vi ćete ozdraviti…
  error: