fbpx

BG online

Vesti

Ljubavna priča Tine Tarner

Sreća se ukaže onda kad smo u stanju da je cenimo

Kraljica rokenrola i živa legenda Tina Tarner u biografskoj knjizi „Moja ljubavna priča“ je otkrila pravu priču o svojoj blistavoj karijeri i složenom ličnom životu. (mladosti, usponu, slavi…) Tina iskreno preispituje svoju ličnu priču – iskušenja, dostignuća i sve ono što se dešavalo u njenom životu i karijeri, govori o godinama rada sa najvećim imenima u svetu muzike – Mikom Džegerom, Kitom Ričardsom, Dejvidom Bouvijem, Bijonse i tome kako je neočekivano upoznala ljubav svog života 1986. godine i kako se udala za njega 27 godina kasnije.
Tina kaže: „Ponekad nam se najveća sreća u životu ukaže onda kada smo u stanju da je cenimo“.
Suočena s nizom zdravstvenih problema i porodičnih tragedija koje su je zadesile tokom poslednjih nekoliko godina u knjizi se svetski superstar Tina Tarner osvrnula i na svoj neverovatan životni put, pronalazeći smirenost i svrhu, čak i u najmračnijim trenucima.

Prepreke na putu

„Moja ljubavna priča“ je snažna i nadahnjujuća priča o ženi koja je bila dovoljno odvažna da razbije svaku prepreku koja joj se našla na putu. Stavljajući u centar pažnje Tininu upečatljivu mešavinu sirovosti, energije, srca i duše, ovi memoari opčinjavaju i pokreću jednako kao i njeni najveći hitovi.

Autori: Debora Dejvis i Dominik Vihman
Br. strana 224

Knjigu „Moja ljubavna priča“ po ceni od 1980 din+troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Click to comment

  Leave a Reply

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Ovako pripremljene palačinke dozvoljene su za doručak svima koji se…