BG online

Roditeljstvo

Knjiga za moderne roditelje

Da su samo vaši roditelji pročitali ovu knjigu: srećom, vi jeste

Fantastična knjiga Filipe Peri „Da su samo vaši roditelji pročitali ovu knjigu: srećom, vi jeste“ uči nas da pozitivna pažnja koju poklanjamo deci nikad nije uzaludna.
Dobre namere nekad mogu imati štetne posledice, a često problem leži u prevelikim očekivanjima roditelja. Nemoguće je sve vreme biti savršeno usklađen s detetom, jer se svi razvijamo različitim tempom. Ova knjiga će vam pružiti širu sliku roditeljstva i pomoći da uvidite šta možete da uradite kako bi se vaše dete razvilo kao ličnost.
Ko je dobar, a ko loš roditelj?
Renomirani psihoterapeut Filipa Peri ima dvadesetogodišnje iskustvo i približava nam autentičan pogled na koncept roditeljstva. Autorka odstupa od etiketa „dobar“ i „loš“ roditelj, imperativa sreće i savršenstva, naglašavajući koliko je važno da ostvarite postojanu vezu s detetom umesto da se zaglavite u iscrpljujućim šablonima konflikata ili povlačenja. Ne zaboravite da svi roditelji prave greške, a najvažnije je ispraviti ih.
Autorka ističe da okosnicu kvalitetnog odnosa predstavlja svakodnevna interakcija, ali i da su vaše reči tek mali deo toga, dok veći deo čine toplina, dodir, dobra volja i poštovanje koje detetu ukazujete.
Sasvim je normalno da kao roditelj imate nedoumice, pitanja, da ste ponekad uplašeni ili zbunjeni. Ali sada možete da budete spokojni jer će vam knjiga „Da su samo vaši roditelji pročitali ovu knjigu: srećom, vi jeste“ pomoći da postanete roditelj kakav ste oduvek želeli da budete.

Knjigu „Da su samo vaši roditelji pročitali ovu knjigu: srećom, vi jeste“ po ceni od 899 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Panični napad je najveći strah koji može pojedinac da doživi…

  You cannot copy content of this page