BG online

Lični razvoj

Knjiga koja je promenila živote ljudima širom sveta (“Razgovori s Bogom”, N.D.Volš)

ŽIVOT, LJUBAV, DOBRO, ZLO, KRIVICA, GREH, OPROŠTAJ, SPASENJE..

Trgovački putnik, novinar, voditelj radijskih emisija, u jednom periodu čak i beskućnik, Nil Donald Volš je u svojim kasnim četrdesetim bio jako razočaran sobom, svetom i životom. Imao je naviku da noći piše pisma puna ogorčenosti i ljutnje koja su mu služila kao psihološki odušak za vlastite frustracije. Jedne takve noći je odlučio da jedno takvo pismo napiše direktno Bogu. Dok je pisao pitanja o svom nesretnom životu zahtevajući od njega odgovore, Volš tvrdi da mu se u glavi pojavio Božji glas u obliku misli koje su dolazile direktno od Boga, odnosno da su bile nadahnute Bogom. Tako je nastala serija popularnih knjiga u kojima Volš razgovara s Bogom koji mu odgovara na širok spektar pitanja o smislu života i svrsi postojanja.
Nil Donald Volš je nekad bio čovek koji nije znao kuda bi sa sobom i svojim problemima, sve dok nije odlučio da sopstveni život uzme u svoje ruke, ispiše stranice “Razgovori s Bogom” pre 24 godine. Nakon toga na stotine hiljada ljudi širom sveta tvrdi da im je Volš svojim knjigama promenio život, a jedna od njih je i najpoznatija motivaciona govornica Balkana Ana Bučević.
“Razgovori s Bogom” je najlepši poklon svakome ko iskreno želi da čuje odgovore i kome je zaista stalo do pitanja, svima onima koji su se čistog srca uputili u potragu za istinom, čežnjivom dušom i otvorenim umom- kaže autor ovog svetskog bestselera koji je preveden na skoro 40 jezika i prodat u milionskom tiražu.

Od tuge do radosti

Ova knjiga dotiče većinu pitanja, ako ne i sva koja smo ikad postavili o životu i ljubavi, ljudima i međuljudskim odnosima, dobru i zlu, svrsi i delovanju, krivici i grehu, oprošta ju i spasenju… o svemu. Direktno govori o moći, novcu, seksu, deci, braku, razvodu, životnom pozivu, budućnosti, zdravlju, prošlosti, sadašnjosti.. Istražuje rat i mir, uzimanje i davanje, radost i tugu, znanje i neznanje. Sagledava vidljivo i nevidljivo, istinu i neistinu, konkretno i apstraktno.
Knjiga “Razgovori s Bogom” ima 3 dela. Prvi deo se uglavnom odnosi na lične teme, usredsređujući se na životne izazove i prilike pojedinca. Druga knjiga se odnosi na opštije geopolitičke i metafizičke teme o životu na planeti i na izazove sa kojima se svet danas suočava, dok se treća knjiga bavi univerzalnim istinama izazovima i prilikama duše, temama kao što su postojanje duše, reinkarnacija, vanzemaljske civilizacije i sl.

Knjige Nil Donalda Volša
1.Razgovori sa Bogom I deo
2.Razgovori sa Bogom II deo
3.Razgovori sa Bogom III deo
4.Razgovori sa Bogom IV deo
5.Šta je rekao Bog
možete poručiti  OVDE

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
SVETSKO PRIZNANJE ZA UTEROSKOP SRPSKOJ DIZAJNERKI Francuska Akademija nauka proglasila…