fbpx

BG online

Roditeljstvo

Knjiga koja uči decu da shvate vrednost malih stvari

Mala knjiga radosti” je izuzetno lepo ilustrovana knjiga u tvrdom povezu od 368 strana koja govori o malim stvarima koje donose veliku radost. Za svaki dan u godini izabrana je jedna aktivnost, obična, svima dostupna i pokazano je kako bavljenje njome može učiniti život lepim i radosnim. To može biti nešto veoma jednostavno, poput crtanja, posmatranja ptica ili pravljenja kolača, ali postoje i sadržaji pomoću kojih će dete proširiti svoja znanja. Preporučuje se roditeljima koji žele da sa svojom decom svakog dana urade nešto novo i uzbudljivo i na taj način provedu zajedničko vreme u igri i druženju.
U ovoj knjizi mališani će otkriti 365 načina kako da im svaki dan bude lep – upoznaće se sa zanimljivostima iz svih krajeva sveta i saznati zašto slavimo određene dane u godini. Biće inspirisani postignućima poznatih ljudi, naučiće da prepoznaju razne vrste cveća tokom svake sezone, videće kako se pravi i čemu služi porodična tegla zahvalnosti, naučiće da kuvaju jednostavna jela, da prave poklone za ljude koje vole, a saznaće i kako ostati radosan i nasmejan uprkos kišnom danu.
Prepuna ideja za male umetničke projekte i eksperimente, sa mnoštvom neverovatnih činjenica o svetu oko nas, ova knjiga svakom svojom stranicom šalje poruku da treba da budemo zahvalni na svemu što imamo i na taj način popravlja raspoloženje. “Mala knjiga radosti” uči decu da shvate vrednost malih stvari u životu i daje im svakog dana nov zadatak kojem mogu da se raduju.

Knjigu “Mala knjiga radosti” po ceni od 2700 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  SHOP

  Oporavak od veza sa narcisima, sociopatama i drugim otrovnim ljudima

  By / 11/05/2023 / 0 Comments

  Život pored partnera koji se bori sa depresijom

  By / 08/05/2023 / 0 Comments

  Detoks tela, uma i emocija

  By / 10/05/2023 / 0 Comments

  Šta da radimo kad se čini da nas život sabotira?

  By / 13/05/2023 / 0 Comments

  Nezrele ličnosti žive zaglavljene između ljubavi i mržnje

  By / 24/05/2023 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Click to comment

  Leave a Reply

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  "Nikome ne treba neko ko nije potreban sebi. A onaj…