BG online

Roditeljstvo

Knjiga koja uči decu da shvate vrednost malih stvari

Mala knjiga radosti” je izuzetno lepo ilustrovana knjiga u tvrdom povezu od 368 strana koja govori o malim stvarima koje donose veliku radost. Za svaki dan u godini izabrana je jedna aktivnost, obična, svima dostupna i pokazano je kako bavljenje njome može učiniti život lepim i radosnim. To može biti nešto veoma jednostavno, poput crtanja, posmatranja ptica ili pravljenja kolača, ali postoje i sadržaji pomoću kojih će dete proširiti svoja znanja. Preporučuje se roditeljima koji žele da sa svojom decom svakog dana urade nešto novo i uzbudljivo i na taj način provedu zajedničko vreme u igri i druženju.
U ovoj knjizi mališani će otkriti 365 načina kako da im svaki dan bude lep – upoznaće se sa zanimljivostima iz svih krajeva sveta i saznati zašto slavimo određene dane u godini. Biće inspirisani postignućima poznatih ljudi, naučiće da prepoznaju razne vrste cveća tokom svake sezone, videće kako se pravi i čemu služi porodična tegla zahvalnosti, naučiće da kuvaju jednostavna jela, da prave poklone za ljude koje vole, a saznaće i kako ostati radosan i nasmejan uprkos kišnom danu.
Prepuna ideja za male umetničke projekte i eksperimente, sa mnoštvom neverovatnih činjenica o svetu oko nas, ova knjiga svakom svojom stranicom šalje poruku da treba da budemo zahvalni na svemu što imamo i na taj način popravlja raspoloženje. “Mala knjiga radosti” uči decu da shvate vrednost malih stvari u životu i daje im svakog dana nov zadatak kojem mogu da se raduju.

Knjigu “Mala knjiga radosti” po ceni od 2700 dinara + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

  SHOP

  U kuhinji sa Majom Volk

  By BGonline / 05/06/2024 / 0 Comments

  Život u disfunkcionalnoj porodici

  By BGonline / 17/05/2024 / 0 Comments

  Promenite svoj anksiozni mozak

  By BGonline / 27/05/2024 / 0 Comments

  Putovanje do zgužvanih i potisnutih emocija

  By BGonline / 06/06/2024 / 0 Comments

  Medicina nema odgovore na sva pitanja

  By BGonline / 31/05/2024 / 0 Comments
  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Pomozite detetu da nauči kako da uči Učim da bolјe…

  You cannot copy content of this page