BG online

Vesti

Kako preživeti ljubavni rastanak?

NATAŠA NINKOVIĆ I SERGEJ TRIFUNOVIĆ U FILMU “AJVAR”

“Ajvar” je naziv novog filma rediteljke Ane Marije Rossi koji se snima ove jeseni u Beogradu.
Glavne uloge poverene su Nataši Ninković (u ulozi Vide) i Paulini Manov (u ulozi Irene, Vidine najbolje prijateljice). Film “AJVAR” je istinita životna priča o savremenom bračnom paru i izazovima koje svakodnevni život postavlja. Nataša Ninković kaže da uživa u radu na projektima u kojima je mnogo kreativnih žena, ali i da se uvek raduje kad snima sa kolegom sa klase Sergejem Trifunovićem (tumači glavni muški lik, Baneta). “AJVAR” je film o ljubavi i preživljavanju njenog gubljenja.

Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Skandinaviji. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. U Beogradu Vida ima majku Nadu (Vesna Čipčić) koja od smrti Vidinog oca živi virtuelni život, noseći godinu dana njegovu urnu sa sobom, gde god da ide. Bane u Beogradu ima mladu ljubavnicu, za koju je Vida saznala i o tome ćuti. U Srbiju dolaze za praznike, kad se odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima, ali ovog Uskrsa očekuje ih neki drugi život, na koji nisu navikli. Neizgovoreno, a konstantno prisutno pitanje nemanja dece, prevare, otuđenosti u porodici, sve oko njih vrišti na rastanak i na kraj. Samo ga treba preživeti…
Snimanje filma “AJVAR” u produkciji filmske kuće BIBERCHE planirano je da traje pet nedelja, na raznim lokacijama u Beogradu, Užicu i glavnom gradu Švedske, Stokholmu.
Scenario filma potpisuju Ana Marija Rossi i Maja Todorović, direktorka fotografije je Maja Radošević, scenografkinja Mina Lazarević, kostimografkinja Ksenija Terzović, a montažer Mateja Rackov.
Glumačku ekipu čine Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Miodrag Krstović, Pavle Pekić, Gordan Kičić, Igor Borojević, Aleksandra Janković, Vesna Čipčić, Ivana Šćepanović, Paulina Manov, Branka Petrić, Mirko Vlahović, Maja Todorović, Srđan Miletić.

Premijera je planirana za jesen 2018. godine.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Dan na voću, hladno ceđenim uljima, sirovom povrću, biljnom mleku…

You cannot copy content of this page