BG online

Hrana & Recepti

Fileti smuđa u sosu od votke

Šef kuhinje beogradskog restorana “Konoba kod Goce i Renata” otkriva za BGonline recept za pripremu jednog od brojnih ribljih specijaliteta koji su zaštitni znak ovog bajkovitog mesta pored Dunava.
recept3
3 manja fileta smuđa
20g belog luka
1dl slatke pavlake
0,5 dl pelata
0,03 dl vodke
šoljica pirinča
vegeta
peršun
Filete smuđa propržiti na roštilju. U tiganju ispržiti beli luk i dodati vodku (Smirnoff). Kad vodka ispari naliti luk neutralnom pavlakom, dodati pelat i vegetu. Na kraju dodati filete smuđa.
Obariti pirinač, dodati mu peršun i vegetu. Formirati kuglu od pirinča, preko nje poređati filete i preliti sosom.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Mačevanje je borilački sport, veština koja se nekad izučavala na…
error: