BG online

Lični razvoj

Dobar odnos sa sobom je uslov za zdravu partnersku ljubav (Siniša Ubović)

Zašto smo usamljeni, neshvaćeni, ponekad i “teški” sebi? Sa ovakvim pitanjima se Siniša Ubović susreće svakodnevno i kao jedan od najpopularnijih motivatora Balkana i trener ličnog razvoja po metodi Lujze Hej otkriva kako možemo uploviti u dobre odnose sa drugima i ostvariti kvalitetan partnerski odnos.
– Uvek se i na kraju svake analize na ovu temu zaključak i priča se svedu na to da je svakom čoveku na prvom mestu da voli i da bude voljen. Ima i onih koji jako žele da unaprede posao koji rade, odnose sa drugim ljudima ili da na primer ostave cigarete, ali u suštini, kakav god problem da imamo, mi se uvek vraćamo na ljubav prema sebi. Kad imamo dobar odnos sa sobom, onda se i sve druge stvari postave na svoje mesto. Ljubav prema sebi je ključna za razvoj i napredak u svim sferama života. Kad ostvarimo dobar partnerski odnos sa sobom, onda smo spremni da podelimo sebe i sa nekim drugim- kaže Siniša Ubović za BGonline.

B.Gajić
Foto: Jelena Vlatković

Siniša Ubović- Na ručku sa Lujzom Hej

Knjigu „Jači od bola“ Siniše Ubovića po ceni od 599 dinara + PTT troškovi možete poručiti putem telefona 066060820 ili putem porudžbenice:
Isporuka na teritoriji Srbije

© by BGonline. All rights reserved
Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sajt u boji
To Top
PROČITAJTE I OVO:
TRENING PRIPREME EU PROJEKATA Vladimir Pandurov, ekspert u pisanju EU…