fbpx

BG online

Intervjui

Dino Merlin- Biram kome dajem sebe

dinoMerlin1Posle četiri godine i tri koncerta u beogradskoj Areni Dino Merlin je za 24. i 25 oktobar ponovo zakazao susret beogradskoj publici, na istom mestu, sa istom energijom i nekim novim pesmama jer je u međuvremenu snimio i novi album. Svoje nove koncertne spektakle Dino je najavio i na Radiju S gde je gostujući u emisiji “Dan s Natalijom” otkrio kakva sećanja ima na Beograd, šta je pred polazak zaboravio da ponese iz Sarajeva, na koje časove redovno odlazi, kojim pevačima daje svoje pesme…
-Kad sam doputovao, shvatio sam da su mi u koferu spakovane sve neke šarene čarape koje mi se nikako ne slažu uz cipele i pantalone. To me je mučilo neko vreme, ali je taj problem lako rešen jednim odlaskom u prodavnicu- iskren je Dino koji se družio sa Natalijom Milosavljević i slušaocima Radija S.
Prisetio se Dino Merlin i svog prvog dolaska u Beograd početkom osamdesetih, kada je sa svojim tadašnjim menadžerom vozom stigao u grad koji ga je osvojio na prvi pogled.
-Još uvek pamtim gužvu na železničkoj stanici, miris hotela Union u koji smo se smestili i taj osećaj uzbuđenja koji me je obuzeo.
Odavno ne broji pesme koje je napisao, ali nema mnogo onih koje je dao drugim izvođačima. Ipak, postoje kolege kojima je ispisao neke od svojih najlepših stihova, a jedan od njih je Zdravko Čolić.
-On je pristojan i učtiv čovek, a pristojnost je najveće plemstvo koje neko može imati. Onome ko nema ljudskosti ne mogu dati deo sebe, a moje pesme to jesu- objašnjava Dino.dinoMerlin2
Kao i za svaki svoj koncert Dino Merlin se veoma intenzivno i ozbiljno priprema, pa i za spektakl u Areni. Otkrio je da ide na časove plesa i da će svoje novo umeće pokazati publici.
-Nisam neki plesač, ali se zaista trudim da pružim svoj maksimum. Kada sam ja ok, onda mi je ceo svet ok. Uradio sam sve i dao svoj maksimum da naučim da plešem, ostavio u sali “krv, suze i znoj” i posle svega jedino što znam je da nisam gubitnik- rekao je Dino Merlin.

Foto: Radio S

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
ŽIVOT IZ MOG I TVOG UGLA Verovatno ste već mnogo…
error: