BG online

Vesti

Bred Pit i Sandra Bulok u akcionom spektaklu uskoro u domaćim bioskopima

Predviđa se da će film Brzina metka (Bullet Train) napraviti pravi mali filmski prasak ovog leta budući da u njemu glume Bred Pit, Sandra Bulok, Džoji King i Aron Tejlor-Džonson, dok je u ulozi reditelja Dejvid Lič, poznat kao režiser originalnih filmova Atomska Plavuša i Dedpul 2.
U akcionom trileru Brzina Metka Bred Pit se pojavljuje kao Bubamara – baksuzni profesionalni ubica odlučan da ovog puta na mirniji način obavi svoj posao budući da je previše prethodnih pokušaja pošlo po zlu. Sudbina, kako to obično biva, ima druge planove jer Bubamaru najnovija misija dovodi u sukob sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta sa kojima ima povezane i međusobno sukobljene ciljeve i sve to u najbržem vozu na svetu. Od režisera filma Dedpul 2, Dejvida Liča, kraj puta je tek početak divlje, nezaustavljive i delirične vožnje kroz moderni Japan.
Pit se u vozu susreće sa raznim sumnjivim tipovima, među kojima su Prince (Džoi King), Tangerine (Aron Tejlor-Džonson), Lemon (Brajan Tajri Henri) i Hornet (Zazie Bitc). Zanimljivo je da ćemo oskarovce Sandru Bulok i Bred Pita po prvi put gledati zajedno u filmu.
Brzina metka je nastao prema japanskom romanu Maria Beetler autora Kotaro Isake, a prikazuje pet ubica koji se istovremeno nalaze u brzom vozu, koji putuje iz Tokija za Maorioku. Roman je izašao 2010. godine i za kratko vreme oduševio je ljubitelje trilera.
Triler sa daškom komedije svakako će biti pravo letnje osveženje kada stigne u bioskope od 4. avgusta.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Osećaj nedovoljnosti i iskrivljena slika o sebi i svetu Šta…

You cannot copy content of this page