BG online

Vesti

Branka Katić u filmu „The king’s man: Početak“ (trejler)

„THE KING’S MAN: POČETAK“ je priča o poreklu i nastanku Kingsman tajne organizacije i vraća u period Prvog svetskog rata objašnjavajući nastanak tajnovite i dobro skrojenim odelom opremljene obaveštajne agencije. Rejf Fajns, Danijel Brul, Ris Ifans i Branka Katić su samo neka od zvučnih imena plejade glumaca koja ima zapažene uloge u ovom filmu.
Da li su oni najbolji špijuni među džentlmenima ili najbolji džentlmeni među špijunima? Jedan čovek i njegov pomoćnik su u trci s vremenom kako bi zaustavili najopasnije zločince u istoriji koji prete da unište živote miliona ljudi.
Naziv filma je iz dobro poznatog Kingsman promenjen u King’s Man, što daje na misterioznosti, ali i nagoveštava ko je oformio i prvi angažovao najelegantniju obaveštajnu agenciju koja “radi na najvišem nivou diskrecije”. Ovaj film prethodi dešavanjima iz ostvarenja „Kingsman: Tajna služba“ i „Kingsman: Zlatni krug“.
Rejf Fajns je na čelu zvezdane glumačke podele u ovom špijunskom ostvarenju, u ulozi Vojvode od Oksforda koji obučava mladića Konrada (Haris Dikinson), dok nadređenog i iskusnog generala Kičenera igra Čarls Dens. “Postoje spravice, humor, akcija i fantastični zlikovci”, objasnio je glavni Rejf Fajns.
Srpska glumica Branka Katić u filmu igra Aleksandru Fjodorovnu, suprugu poslednjeg ruskog cara Nikolaja II, a kako nijedan špijun ne može biti dobar bez svog jataka, tako ni ova akcija sa elementima komedije ne može bez Džeme Arterton kao Poli, dame koja „nestašne“ momke drži na okupu.

Pogledajte trejler filma:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Tokom putovanja kroz naučnikovo detinjstvo (Smiljan) i karijeru (Pariz, Njujork,…

You cannot copy content of this page