BG online

Lični razvoj

Brak ne mora da bude lutrija

Naučite veštine koje će poboljšati vaš partnerski odnos

Psiholog Dr Les i bračni terapeut dr Lesli Perot su nagrađivani autori brojnih knjiga o partnerskim odnosima i srodnim dušama, kao i bestselera „Sačuvajte svoj brak i pre nego što počne“ koja predstavlja otvoren, jasan, direktan i ličan putokaz ka zdravom braku. Ova knjiga će vam biti korisna bez obzira na vaše trenutno stanje bilo da ste samci, vereni, tek venčani ili u braku.

Polisa osiguranja od razvoda

Dr Les i dr Perot kažu da bi svaki par trebalo da bude srećan pre i posle venčanja, a odvajanje vremena za njihovo razmatranje je kao uzimanje polise osiguranja od razvoda.
Brak ne mora da bude lutrija! Srećan brak je više veština nego tajna, a učenje tih veština će postepeno i dramatično poboljšati vaš odnos.
-Mnogi pogrešno krive rodbinu, novac i seks za raskid i bračno nezadovoljstvo. Do bračnih problema obično dolazi zbog loše komunikacije, rodnih razlika i nedostatka duhovnog zdravlja.
Ova knjiga ulazi u srž svakog bračnog problema. Bez obzira da li ste sami ili se zabavljate s nekim, imate li ozbiljnu vezu ili razmišljate o braku ili ste već zasnovali brak, knjiga „Sačuvajte svoj brak i pre nego što počne“ će vam pomoći da ovladate veštinama koje su vam potrebne za dug i srećan zajednički život-pre nego se pojavi nezadovoljstvo.

Temelji prisnosti

Bračni parovi treba da saznaju osnovne vrednosti dugovečnog braka, a u ovoj knjizi čitaoci će otkriti najdublje i najtemeljitije izraze prisnosti koja može da postoji između dvoje ljudi.
„Ako ne naučite da svirate u duetu i to u istom tonalitetu i istim tempom, lagani proces razdvajanja će vas odvojiti najpre nevidljivo, psihološki, a potom i javno i jadno…“
Da li znate kako da se pravilno svađate, šta nesrećni parovi rade pogrešno, zašto dobra svađa nije tako loša, kako da programirate sebe za srećan brak, u čemu je tajna srećnih parova, šta razara srećan brak, koji su temelji uspešne komunikacije. šta svaki muž treba da zna o svojoj ženi i obrnuto…- ovo su samo neka od pitanja na koja ćete naći odgovore u knjizi „Sačuvajte svoj brak i pre nego što počne“ koju možete poručiti po ceni od 770 din+troškovi dostave telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:   

   

   

   

   

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  Suprug i ja smo pet godina u braku, imamo ćerku,…

  You cannot copy content of this page