fbpx

BG online

Vesti

Moždana varikina i priče o sreći

ZORAN KOSTIĆ CANE U EMISIJI „BGONLINE UŽIVO“

„BGonline uživo“ naziv je podcast-a BGonline-a, emisije koja će se od 27. 10. 2017. (21h) nalaziti na YouTube kanalu BGonline-a https://www.youtube.com/channel/UC9k6-yflmwhECe2qo-sajzg, kao i na www.bgonline.rs. Gost voditelja Aleksandra Džankića je Zoran Kostić Cane sa kojim je razgovarao o životu, ljubavi, pesmama Partibrejkersa, vremenu „moždane varikine“, iskušenjima, sreći i nesreći.
Uz duhovite opaske i mudrosti autentičnog Caneta „BGonline uživo“ donosi i priče o tome kome su napisane i posvećene najlepše pesme i najveći hitovi Partbrejkersa
O prolaznosti je Cane govorio na drugačiji način, pa i kroz rimu: „Kad si klinac, ubrzavaš vreme za nove teme“, uz konstataciju da je teško ostati normalan u ovim vremenima, kao i da nostalgičari redovno trče u naručje zaborava što nije njegov stil.
Zoran Kostić Cane je u „BGonline uživo“ rekao da je oduvek  bio na strani slabijih i da mu se ne dopada to što mnogi pričaju prazne priče. Dok svoju nesreću umanjujemo  tuđom, na sreću kaže da se dugo čeka, ali na žalost ona brzo odlazi. Otkrio nam je i kad je bio najsrećniji, ali i kako je upoznao svoju suprugu.
Aleksandar Džankić najavljuje „BGonline“ kao podcast/emisiju „o svemu, ali ne i o svačemu“.

Foto: Dario Konstantinović/ DAK Foto

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
OPEL NA SAJMU AUTOMOBILA U NOVOM SADU Na novosadskom Sajmu…
error: