BG online

Psihološka prva pomoć

Od ljubavi do razočaranja i rasturanja porodice (“Azbuka mog života” Mirjane Bobić Mojsilović)

Laguna je objavila roman Mirjane Bobić Mojsilović „Azbuka mog života“, knjigu o ženi koju ostavlja muž dok ona nabrajajući asocijacije po azbučnom redu pokušava da odagna paniku nekoliko sati pre nego što će on doći kući da zauvek pokupi svoje stvari.
Ovaj roman mogao bi da bude azbuka svake žene jer je priča o ljubavi, planovima, razočaranju, rasturanju porodice, usamljenosti i pokušaju da se uhvati krpica sreće… Ipak, pre svega ovo je priča o tome kako lako zaboravljamo da imamo čega da se sećamo i kako treba da se sećamo da ne bismo zaboravili ono što je važno.
-To jeste priča i za muškarce jer za sve naše uzlete, kao i za sve naše sunovrate, podjednako su zaslužni i muškarci i žene. I to ni u kom slučaju nije feministička priča. Niko tu nije savršen i zato je priča toliko istinita- rekla je Mirjana Bobić Mojsilović.

Knjige Mirjane Bobić Mojsilović “Gospodin Pogrešni”, “Muška azbuka”, “Traži me”, “Azbuka mog života”, “Tvoj anđeo čuvar” i “Dnevnik srpske domaćice” po ceni od 999 dinara (cena za jednu knjigu)+ troškovi dostave 250 din.  možete poručiti telefonom 066 060 820 ili putem porudžbenice:

  © by BGonline. All rights reserved

  Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

  Ostavite komentar

  Komentar

  Please Login to Comment.

  To Top
  PROČITAJTE I OVO:
  12 LEKCIJA SINIŠE UBOVIĆA Zaslužujete divan život činjenicom da ste…

  You cannot copy content of this page