fbpx

BG online

Vesti

Austrijske porodice na odmor potroše oko 2.750 evra

Srbija kao atraktivna turistička destinacija

Mag.Paul Hammerl pozvao Srbiju da 2019. bude zemlja partner na Sajmu turizma u Austriji

Direktor kancelarije za komunikaciju sa medijima Sajma turizma u Beču, mag. Paul Hamerl uputio je poziv Srbiji da na sledećem Sajmu turizma u Beču uzme veće učešće, čak i da na ovoj uglednoj manifestaciji bude zemlja-partner.
– Prošle godine nam je zemlja- partner bila Poljska, ove godine je to Španija, a Srbija bi mogla sledeće godine da predstavi sve svoje regije pojedinačno jer ima izuzetnu istoriju, kulturu, gastronomiju, folklor– rekao je za BGonline mag. Paul Hamerl i dodao da je vreme da se svet upozna sa lepotama brojnih destinacija naše zemlje.-Sajam u Beču je prava prilika za predstavljanje Srbije, a ove godine je bilo akreditovano 800 medija iz 80 zemalja. Broj posetilaca je preko 150 000, a Austrijanci su poznati kao narod koji voli da putuje i upoznaje nove turističke destinacije.

Jedna austrijska porodica troši u proseku 2.750 evra na odmor, tako da su naši turisti jako traženi gosti u bilo kojoj zemlji – objašnjava Hamerl ističući da Austrija nema problem s tim što njihovi građani posećuju druge destinacije jer su i sami izuzetno razvijena turistička zemlja sa preko 143 miliona noćenja u prošloj godini.

Biljana Petrović

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
KAD RAZUMEMO I PUSTIMO SVOJ BOL ŽIVEĆEMO SLOBODNO  “Bol iz…
error: