BG online

Vesti

Preuzmite android aplikaciju konferencije #NovaEnergija!

appNovaEnergijaPrva regionalna konferencija o Internet ekonomiji „Nova energija“ počinje u sredu 29. maja u MK Mountain Resortu na Kopaoniku. U okviru trodnevnog programa predstaviće se više od stotinu predavača u tri konferencijske sale, a po broju prijavljenih, očekuje se da će Novu energiju posetiti više od hiljadu ljudi.
Kako ne biste propustili nijedan segment ovog skupa, DunavNet je priredio android aplikaciju sa svim informacijama o programu i učesnicima.
Aplikacija sadrži i „push“ notifikacije koje će vas obaveštavati neposredno pred početak centralnih predavanja i panel diskusija. Takođe, na raspolaganju je i live stream, te će program konferencije biti dostupan i onima koji ne dođu na Kopaonik.
Nova Energija će okupiti sve relevantne Internet preduzetnike, marketing i PR stručnjake, nezavisne novinare, vlasnike medija, državne predstavnike, nevladine organizacije i agencije, korporacije, udruženja ali i ostale pojedince koji žele da unaprede svoje poslovanje.
Pored bogatog edukativnog dela pripremljene su i brojne sportske i zabavne aktivnosti koje će upotpuniti boravak na ovoj konferenciji.
Aplikaciju preuzmite na linku https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.dunavnet.game.noveenergije.
Učešće je Novoj energiji je besplatno i ostalo je jako malo mesta, prijavite se na sajtu www.novenergija.rs

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Tribina pod nazivom “Čija su naša deca” održana je u…
You cannot copy content of this page