Priručnik za spravljenje rakije (Novo izdanje) – Slobodan Jović
Cena: 650.00 din
Naš narod je poznat po tradiciji pečenja rakije!
Među raznim faktorima koji utiču na kvalitet rakije najvažniji su: momenat berbe voća, način prerade voća, izvođenje alkoholnog vrenja, momenat destilacije (pečenja) prevrelog voćnog kljuka, sam način destilacije (pečenja), kao i odležavanje i formiranje rakije kao pića.
Knjiga Priručnik za spravljenje rakije dr Slobodana Jovića, mnogima je pomogla, jer upravo govori o tome kako izbeći probleme tokom spravljanja domaće rakije i kako podići njenu pitkost i kvalitet.
Priručnik za spravljenje rakije sadrži:
• Rakija od voća i grožđa
• Spravljanje rakije od jabuke i kruške
• Spravljanje rakije o koštičavog voća (šljiva, trešnja, višnja, breskva, kajsija)
• Rakije od grožđa
• Uređaji za izvođenje destilacije (pečenje rakije)
• Destilacija
• Sudovi za čuvanje i vrenje kljuka od voća i grožđa i prihvatanje destilata (rakija)
• Obeležavanje (starenje ili sazrevanje) i formiranje rakije
• Mane jakih alkoholnih pića – uzroci nastajanja i mogućnosti za njihovo otklanjanje
• Određivanje količine alkohola u rakijama
U ovoj knjizi dati su brojni saveti, uputstva i sve ostalo što čini „male tajne“ velikih majstora.
Broj strana: 99
Cena: 650 din + troškovi dostave
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM. POŠILJKE VAN SRBIJE SE ŠALJU NAKON UPLATE KNJIGE I POŠTARINE.
Opis
Naš narod je poznat po tradiciji pečenja rakije!
Među raznim faktorima koji utiču na kvalitet rakije najvažniji su: momenat berbe voća, način prerade voća, izvođenje alkoholnog vrenja, momenat destilacije (pečenja) prevrelog voćnog kljuka, sam način destilacije (pečenja), kao i odležavanje i formiranje rakije kao pića.
Knjiga Priručnik za spravljenje rakije dr Slobodana Jovića, mnogima je pomogla, jer upravo govori o tome kako izbeći probleme tokom spravljanja domaće rakije i kako podići njenu pitkost i kvalitet.
Priručnik za spravljenje rakije sadrži:
• Rakija od voća i grožđa
• Spravljanje rakije od jabuke i kruške
• Spravljanje rakije o koštičavog voća (šljiva, trešnja, višnja, breskva, kajsija)
• Rakije od grožđa
• Uređaji za izvođenje destilacije (pečenje rakije)
• Destilacija
• Sudovi za čuvanje i vrenje kljuka od voća i grožđa i prihvatanje destilata (rakija)
• Obeležavanje (starenje ili sazrevanje) i formiranje rakije
• Mane jakih alkoholnih pića – uzroci nastajanja i mogućnosti za njihovo otklanjanje
• Određivanje količine alkohola u rakijama
U ovoj knjizi dati su brojni saveti, uputstva i sve ostalo što čini „male tajne“ velikih majstora.
Broj strana: 99
Cena: 650 din + troškovi dostave
Knjigu možete poručiti i telefonom : 066 060820
ISPORUKA NA ADRESU, PLAĆANJE POUZEĆEM. POŠILJKE VAN SRBIJE SE ŠALJU NAKON UPLATE KNJIGE I POŠTARINE.
Možda će vam se svideti …
-
Vrtlarstvo za početnike – David Squire
Cena: 1,450.00 din Dodaj u korpu -
Abeceda rezidbe – Žan-Iv Prat, Deni Returnar
Cena: 1,980.00 din Dodaj u korpu -
Voćarstvo: morfologija organa rasta i plodonošenja – Nikola Mićić, Gordana Đurić, Boris Pašalić
Cena: 7,920.00 din Dodaj u korpu -
Breskva, kajsija, šljiva – Dušan Savković
Cena: 850.00 din Dodaj u korpu
Recenzije
Još nema komentara.