Ovas je jedna od najzdravijih žitarica bogata vlaknima i proteinima. Ovas doprinosi jačanju imuniteta i sadrži minerale i vitamine B, E i A.
Ovseno mleko je odličan izbor kada je reč o biljnom mleku. Za ovseno mleko pripremljeno po ovom receptu Maja Volk kaže da je fantastičnog ukusa.
Sastojci:
100 g ovsenih pahuljica
400 ml vode
2-3 urme
Malo vanile ili aroma vanile
U blender ubaciti ovsene pahuljice, vodu, urme, vanilu. Nakon što izblendirate ove sastojke. Procedite ovseno mleko kroz gazu. Ko želi može da doda dve kašičice proteina u prahu.
Knjige Maje Volk “Kako sam osvojila trajno zdravlje” (cena 1850 dinara) i “Kako se voli život” (cena 1950 dinara) + troškovi dostave možete poručiti telefonom 066060820 ili putem porudžbenice:
© by BGonline. All rights reserved
![](https://bgonline.rs/wp-content/uploads/2021/01/logoBGonline-1.png)