BG online

Vesti

Coronasong- pesma podrške zdravstvenim radnicima hora studenata medicine

Zagrebački studenti medicine okupljeni u horu “Lege artis” odlučili su da u ovo vreme puno neizvesnosti vrate nadu i osmeh na lice svih lekara koji se bore protiv epidemije koronavirusa.
Budućim kolegama ovi studenti su snimili i posvetili (Coronasong) Treba sada ostati na mjestu, obradu velikog hita Tonija Cetinskog “Sve je s tobom napokon na mestu” a shodno epidemiološkoj situciji malo su izmenili tekst.
-Kao studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu okupljeni u hor Lege artis, snimili smo ovu pesmu podrške za naše doktore, ostale medicinske radnike i Medicinski fakultet. Kako je mnogo naših profesora na prvoj liniji odbrane i osim s pandemijom COVID-19, moraju da se nose i sa štetom bolnica i ostalih fakultetskih zgrada nastalih u potresu, nadamo se da će ih ova pesma barem malo razveseliti i podsetiti da njihovi studenti misle na njih- rekli su ovi mladi ljudi velikog srca.
Snimili smo obradu vaše pjesme “Sve je s tobom napokon na mjestu” s prikladno promijenjenim tekstom i to – s obzirom na epidemiološku situaciju – iz sigurnosti svojih domova, kao “virtualni” zbor.

Foto: Screenshot

Coronasong možete čuti ovde:

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Please Login to Comment.

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Svakog dana možemo biti srećni bar malo Negujte dete u…

You cannot copy content of this page