fbpx

BG online

Vesti

18. Beogradski festival igre od 23. marta

18. Beogradski festival igre poziva na uživanje u živom nastupu i magiji teatra, a glavni program će početi 23. marta, nastupom švajcarske trupe Alias u Beogradu, a završiti se u oktobru gostovanjem Kompanije Akrama Kana iz Londona.
Festivalu je prethodila tradicionalna revija filmova Dani igre u Kinoteci (18-21. februar), koreografske radionice, majstorski kursevi, a neće izostati ni ulični performansi i izložbe.
Beograd je zahvaljujući ovom festivalu postao važna stanica u biografiji umetnika koji kreiraju trendove u oblasti umetničke igre i pozorišta, mesto gde se otkrivaju nove produkcije i sa jednakom pažnjom predstavljaju poznati i mladi autori.
Prvi deo 18. Beogradskog festivala igre održaće se od 23. marta do 17. aprila, dok će druge predstave i prateći programi biti upriličeni tokom jeseni.
Beogradski festival igre se razvijao zahvaljujući podršci Ministarstva kulture Srbije, Grada Beograda, ambasada i kulturnih centara zemalja učesnica. Za realizaciju programa u Vojvodini, značajna je dugogodišnja saradnja sa Pokrajinskim sekretarijatom za kulturu AP Vojvodine i Gradom Novim Sadom. Osam godina zaredom, Beogradski festival igre realizuje svoje edukativne programe u saradnji sa Delegacijom EU u Srbiji.

© by BGonline. All rights reserved

Prijavite se za newsletter BGonline-a! Radite na sebi, tu uvek ima posla!

Ostavite komentar

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

To Top
PROČITAJTE I OVO:
Da li na razgovor kod psihologa zbog braka koji je…
error: